Πρώην πρόεδρος ως «ασπίδα» σε Δώνη και τι ζητά από τη διοίκηση (pic)

Πρώην πρόεδρος ως «ασπίδα» σε Δώνη και τι ζητά από τη διοίκηση (pic)

Ο πρώην πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Γιάννος Ιωάννου, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στην ομάδα μετά το νέο στραβοπάτημα που είχε με τον Εθνικό Άχνας.

«ΝΤΡΟΠΗ. Τίποτε λιγότερο τίποτε περισσότερο…. όταν δεν κερδίζεις ΑΡΗ και ΑΧΝΑ,όταν ξέχασες ποτέ νίκησες τελευταία φορά ΑΕΚ και ΑΠΟΛΛΩΝΑ τότε δεν έχεις κανένα δικαίωμα να πάρεις το πρωτάθλημα. Κάτω τα χέρια από το προπονητή,αυτοί που ευθύνονται είναι οι υπερτιμημένοι παραχαιδεμενοι ποδοσφαιριστές μας…θέλουμε ολική αναδόμηση. Όσων τελειώνουν τα συμβόλαια τους σπίτια τους.Αν η διοίκηση εχει@@@ πρέπει να απαιτήσει από το προπονητή να βάλει τους αναπληρωματικούς στη Ευρώπη».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαύρη επέτειος: Συμπληρώνονται 61 χρόνια από τον βομβαρδισμό της Τηλλυρίας - «Η περιοχή οδηγείται στον τελικό αφανισμό»

Μαύρη επέτειος: Συμπληρώνονται 61 χρόνια από τον βομβαρδισμό της Τηλλυρίας - «Η περιοχή οδηγείται στον τελικό αφανισμό»

Συμπληρώνονται σήμερα 61 χρόνια από τον Αύγουστο του 1964, όταν ξεκίνησαν οι φονικοί βομβαρδισμοί της Τηλλυρίας από την τουρκική αεροπορία.  Για τρεις συνεχόμενες μέρες, από τις 7 μέχρι και τις 9 Αυγούστου, οι Τούρκοι βομβάρδιζαν την περιοχή με τις βόμβες ναπάλμ να πέφτουν βροχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE