Πρώην πρόεδρος ως «ασπίδα» σε Δώνη και τι ζητά από τη διοίκηση (pic)

Πρώην πρόεδρος ως «ασπίδα» σε Δώνη και τι ζητά από τη διοίκηση (pic)

Ο πρώην πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Γιάννος Ιωάννου, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στην ομάδα μετά το νέο στραβοπάτημα που είχε με τον Εθνικό Άχνας.

«ΝΤΡΟΠΗ. Τίποτε λιγότερο τίποτε περισσότερο…. όταν δεν κερδίζεις ΑΡΗ και ΑΧΝΑ,όταν ξέχασες ποτέ νίκησες τελευταία φορά ΑΕΚ και ΑΠΟΛΛΩΝΑ τότε δεν έχεις κανένα δικαίωμα να πάρεις το πρωτάθλημα. Κάτω τα χέρια από το προπονητή,αυτοί που ευθύνονται είναι οι υπερτιμημένοι παραχαιδεμενοι ποδοσφαιριστές μας…θέλουμε ολική αναδόμηση. Όσων τελειώνουν τα συμβόλαια τους σπίτια τους.Αν η διοίκηση εχει@@@ πρέπει να απαιτήσει από το προπονητή να βάλει τους αναπληρωματικούς στη Ευρώπη».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE