Σταθερά και ανοδικά…

Σταθερά και ανοδικά…

Από την αρχή της φετινής περιόδου, ο Παλάνγκα δεν ενθουσίασε το κοινό της Ανόρθωσης, καθώς δεν «πατούσε» καλά στο χορτάρι. 

Ο 29άχρονος ακραίος επιθετικός της «Κυρίας» όμως, κάνει σταθερά βήματα προόδου βελτιώνοντας τον τρόπο παιχνιδιού του. Όπως και στο χθεσινό(28/10) παιχνίδι, όταν μπήκε αλλαγή, πάλεψε όλες της φάσεις και βοήθησε σημαντικά.

Γενικά στην Ανόρθωση, όλοι οι παίκτες δείχνουν να βρίσκουν την απαραίτητη ομοιογένεια παιχνίδι με παιχνίδι…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν βρίσκεται απλώς σε προεκλογική περίοδο. Βρίσκεται σε φάση υπαρξιακής δοκιμασίας. Το κόμμα που για χρόνια καθορίζει τον ρυθμό της πολιτικής ζωής, σήμερα παλεύει με εσωτερικές αντιθέσεις, διαρροές ψηφοφόρων, σκιές από δικαστικές υποθέσεις και μια εμφανή δυσκολία επαναπροσδιορισμού του ρόλου του, στην αντιπολίτευση.

BEST OF TOTHEMAONLINE