Στην Κωνσταντινούπολη έφτασε η «πορεία της δικαιοσύνης»

Στην Κωνσταντινούπολη έφτασε η «πορεία της δικαιοσύνης»

 Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στην Κωνσταντινούπολη σήμερα, καθώς  ολοκληρώθηκε η διάρκειας 25 ημερών πορεία τους, που εξελίχθηκε στην μεγαλύτερη  διαμαρτυρία κατά της κυβέρνησης, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του περασμένου  Ιουλίου.

Κουνώντας τουρκικές σημαίες, αλλά και πανό με την λέξη "δικαιοσύνη" σε χρώμα  κόκκινο κι άσπρο, οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν για ν` ακούσουν το ηγέτη της  αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, στο τέλος της πορείας αυτής διαμαρτυρίας  των 425 χιλιομέτρων από την Άγκυρα.  Ο Κιλιτσντάρογλου είναι ηγέτης του κοσμικού Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος  (CHP). Η "πορεία της δικαιοσύνης" ξεκίνησε από την Άγκυρα στα μέσα Ιουνίου, ως  βασική διαμαρτυρία για την 25ετή φυλάκιση του μέλους του κόμματος, Ενίς  Μπερμπέρογλου με κατηγορίες για κατασκοπεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE