Διαφοροποίηση στο πρόγραμμα των επαφών στο Κραν Μοντάνα

Διαφοροποίηση στο πρόγραμμα των επαφών στο Κραν Μοντάνα

Yπάρχει διαφοροποίηση στο πρόγραμμα των πρωινών συζητήσεων και επαφών που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο Κραν Μοντάνα την Πέμπτη 6/7.

Μετά το πέρας της τριαντάλεπτης συνάντησης για το θέμα της ασφάλεια και των εγγυήσεων, που ξεκίνησε λίγο μετά τις 12.00μμ (ώρα Κύπρου) παρόντος του ΓΓ του ΟΗΕ, ο Αντόνιο Γκουτέρες συναντήθηκε για μισή ώρα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, ενώ ακολούθως συναντήθηκε και με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί. Ακολουθούν διμερείς συναντήσεις του ΓΓ με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκο Κοτζιά και ακολούθως με τον Τούρκο ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συναντάται εξάλλου αυτή τη στιγμή με την Ύπατη Εκπρόσωπο της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής Φεντερίκα Μογκερίνι. Στο μεταξύ, η τηλεφωνική συνομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικ Πενς προγραμματίζεται για τις 15.30 (ώρα Κύπρου). Το γεύμα εργασίας που αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 14.15 (ώρα Κύπρου) μετατέθηκε κατά μισή ώρα, για τις 14.45. Η ε/κ αντιπροσωπεία έχει ήδη αναχωρήσει για το χώρο όπου θα γίνει το γεύμα .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE