Επιστρέφει στη Διοίκηση της Πολιτικής Άμυνας ο Ανδρέας Φραντζής

Επιστρέφει στη Διοίκηση της Πολιτικής Άμυνας ο Ανδρέας Φραντζής

Ο Διοικητής της Δύναμης Πολιτικής Άμυνας Ανδρέας Φραντζής, μετά από δύο χρόνια σε απόσπαση σε άλλο Τμήμα του Υπουργείου  Εσωτερικών, επιστρέφει πίσω στη Δύναμη, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Στο μεταξύ, ο αναπληρωτής Διοικητής της Δύναμης, Λούκας Χατζημιχαήλ, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έγραψε ότι «πληροφορήθηκα προφορικά ότι, η αναπλήρωση που μου ανατέθηκε στις 22/6/2015, στη Διοίκηση της Δύναμης Πολιτικής Άμυνας, τερματίζεται». Απευθυνόμενος στους εθελοντές και μόνιμο προσωπικό, γράφει ότι «μπορεί σήμερα να μου "αφαιρείται" η Διοίκηση προς ικανοποίηση όσων ήδη διασκεδάζουν, δεν μπορεί κανείς όμως να μου αφαιρέσει την αγάπη που αισθάνομαι, για τη Δύναμη, για τον κάθε εθελοντή ξεχωριστά, για κάθε υγιώς σκεπτόμενο και ενεργούντα μόνιμο υπάλληλο». Εθελοντές της Πολιτικής Αμυνας αντέδρασαν στην ανάρτηση με σχόλια διαμαρτυρίας για την απομάκρυνση και έκφρασης φιλίας και εκτίμησης. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΚΥΠΕ, 220 εθελοντές με τις υπογραφές τους και με επιστολή προς τον Υπουργό Εσωτερικών Κωνσταντίνο Πετρίδη, πριν περίπου ένα μήνα,  ζητούσαν την παραμονή του κ. Χατζημιχαήλ στην Δύναμη και ζητούσαν άμεσα συνάντηση μαζί του. Μέχρι σήμερα δεν υπήρξε ενημέρωση ή διευθέτηση συνάντησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE