Το πρώτο μήνυμα του Σταύρου Μαλά μετά την απόφαση της Κ.Ε του ΑΚΕΛ

Το πρώτο μήνυμα του Σταύρου Μαλά μετά την απόφαση της Κ.Ε του ΑΚΕΛ

Σε διάλογο με τον Σταύρο Μαλά ενόψει των προεδρικών εκλογών, εισέρχεται το ΑΚΕΛ με απόφαση της Κεντρικής του Επιτροπής, που συνεδρίασε το Σάββατο 22/7

Ο Κυπριος επιστήμονας και πολιτικός, που έχει διεκδικήσει τη θέση του Προέδρου και στις προηγούμενες εκλογές ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το πρώτο του μήνυμα ευχαριστώντας το ΑΚΕΛ για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του.   Διαβάστε αναλυτικά: Μπροστά στην ανάγκη για μια προοδευτική αλλαγή, για ένα μέλλον που θα ανοίγει ορίζοντες και θα δίνει ελπίδα στη νέα γενιά, για μια νέα πολιτική πρόταση μακριά από φθαρμένες συνταγές, ακρότητες, επικίνδυνα πειράματα και ακροβατισμούς, θα καταθέσω τη δική μου πρόταση, τις δικές μου σκέψεις και το δικό μου πλαίσιο. Στόχος η επίτευξη προγραμματικής σύγκλισης με το ΑΚΕΛ το οποίο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, αλλά και η διεύρυνση του διαλόγου με όλη την κοινωνία. Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE