Tραγωδία σε παραλία της Πάφου: «Έσβησε» μπροστά στα μάτια της οικογένειας του Ελληνοκύπριος

Tραγωδία σε παραλία της Πάφου: «Έσβησε» μπροστά στα μάτια της οικογένειας του Ελληνοκύπριος

Αναίσθητος ανασύρθηκε από παραλία στην Πάφο, ενώ βρισκόταν για κολύμπι μαζί με την οικογένεια του το απόγευμα του Σαββάτου 22/7, Ελληνοκύπριος ηλικίας 77 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γύρω στις 18:00 όταν ο άτυχος άντρας στην θαλάσσια περιοχή «Λίμνη» στην Πάφο έχασε τις αισθήσεις του. Ο  77χρονος Ελληνοκύπριος, κάτοικος της περιοχής, δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από συγγενικά του πρόσωπα χωρίς όμως αποτέλεσμα ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς όπου και διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος του. Φως στα αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η νενομισμένη νεκροψία η οποία θα γίνει την Κυριακή 23/7 στις 09:00 το πρωί από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE