Τουρκικό λιμάνι ανοίγει για κυπριακά πλοία - Η πρόταση Χριστοδουλίδη και το παρασκήνιο - Πληροφορίες «Τ»
Πρόταση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας το άνοιγμα τουρκικού λιμανιού για Κυπριακά πλοία σύμφωνα με πληροφορίες του «Τ».
Η απόκτηση του Γκάντσεφ για τη μεσαία γραμμή δεν πρόκειται να είναι και η τελευταία κίνηση από πλευράς Ανόρθωσης στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για ενίσχυση.
Αναμένεται ότι θα αποκτηθεί ένας ακραίος επιθετικός με τον οποίο η διοίκηση είναι σε προχωρημένες επαφές αυτή την περίοδο και δεν θα αργήσουν να προκύψουν εξελίξεις. Οι τελευταίες κινήσεις της ομάδας έχουν φέρει ενθουσιασμό και αισιοδοξία στις τάξεις του κόσμου και δεν αποκλείεται και η επόμενη κίνηση να είναι τέτοια που θα ικανοποιήσει τον κόσμο.
Πάντως, με την απόκτηση ακραίου επιθετικού δεν αναμένεται να κλείσει το κεφάλαιο της ενίσχυσης. Και αυτό γιατί η ομάδα της Αμμοχώστου θα κινηθεί για την απόκτηση και ακραίο αριστερού αμυντικού, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο και μίας ακόμη κίνησης.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις