Η πινελιά με τον ακραίο επιθετικό και το τρίτο φιλικό

Η πινελιά με τον ακραίο επιθετικό και το τρίτο φιλικό

Η απόκτηση του Γκάντσεφ για τη μεσαία γραμμή δεν πρόκειται να είναι και η τελευταία κίνηση από πλευράς Ανόρθωσης στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για ενίσχυση.

Αναμένεται ότι θα αποκτηθεί ένας ακραίος επιθετικός με τον οποίο η διοίκηση είναι σε προχωρημένες επαφές αυτή την περίοδο και δεν θα αργήσουν να προκύψουν εξελίξεις. Οι τελευταίες κινήσεις της ομάδας έχουν φέρει ενθουσιασμό και αισιοδοξία στις τάξεις του κόσμου και δεν αποκλείεται και η επόμενη κίνηση να είναι τέτοια που θα ικανοποιήσει τον κόσμο.

Πάντως, με την απόκτηση ακραίου επιθετικού δεν αναμένεται να κλείσει το κεφάλαιο της ενίσχυσης. Και αυτό γιατί η ομάδα της Αμμοχώστου θα κινηθεί για την απόκτηση και ακραίο αριστερού αμυντικού, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο και μίας ακόμη κίνησης.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE