Να τις εκμεταλλευτούν…

Να τις εκμεταλλευτούν…

Η Αούστρια Βιέννης έδειξε για άλλη μια φορά τις… τρανταχτές αδυναμίες που έχει στην αμυντική της λειτουργία.

Η ΑΕΛ είχε αρκετές ευκαιρίες στον πρώτο αγώνα για να πετύχει ένα γκολ που θα τις έδινε το προβάδισμα πρόκρισης. Ασύλληπτη ευκαιρία είχε ο Σάσι που πέρασε και τον τερματοφύλακα των Αυστριακών, αλλά και ο Αρουαμπαρένα με το δοκάρι.

Η ομάδα από την Βιέννη έχει δεχτεί 6(!) γκολ στις πρώτες 2 αγωνιστικές στο εγχώριο πρωτάθλημα. Στον χθεσινό αγώνα μάλιστα, δέχθηκε τα δύο τέρματα στην κόντρα επίθεση, ενώ το τρίτο από λάθος του τερματοφύλακα.

Πρέπει να εκμεταλλευτεί αυτές τις αδυναμίες, το σύνολο του Μπρούνο Μπαλταζάρ.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.

BEST OF TOTHEMAONLINE