Παεί για διπλό μεταγραφικό «μπαμ» η Μπάρτσα (photo)

Παεί για διπλό μεταγραφικό «μπαμ» η Μπάρτσα (photo)

Η καταλανική Sport μεταφέρει με σιγουριά την πληροφορία πως η Μπαρτσελόνα μέσα στην εβδομάδα «κλείνει» ΚΑΙ τον Φελίπε Κουτίνιο αλλά ΚΑΙ την Μπαρτσελόνα.

Μπορεί να άργησε, αλλά φαίνεται πως έστω και καθυστερημένα η Μπαρτσελόνα θα ενισχυθεί σημαντικά. Όπως αναφέρει η καταλανική Sport, μετά την απόκτηση του Παουλίνιο οι «μπλαουγκράνα» θα ολοκληρώσουν μέσα στην εβδομάδα δύο ακόμη μεταγραφές, αυτές των Φελίπε Κουτίνιο και Ουσμάν Ντεμπελέ από τη Λίβερπουλ και τη Ντόρτμουντ αντίστοιχα.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι Καταλανοί υπολογίζουν πως θα δαπανήσουν περί τα 200 εκατ. ευρώ για τις δύο αυτές κινήσεις, που θα ισχυροποιήσουν πολύ την ομάδα μεσοεπιθετικά. Μπορεί Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ να προβάλλουν αντιστάσεις, ωστόσο στην «Μπάρτσα» θεωρούν πως οι παίκτες θα γίνουν δικοί τους.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE