Με βιταμίνες οι ποδοσφαιριστές της Σλάβια

Με βιταμίνες οι ποδοσφαιριστές της Σλάβια

Ο τεχνικός της Σλάβια Πράγας μίλησε σε μέσο της Τσεχίας, και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις κλιματολογικές συνθήκες στην Κύπρο αλλά και στις ψηλές θερμοκρασίες.

Ο Τσέχος προπονητής στην τοποθέτηση του δεν παρέλειψε να αναφερθεί για το πως οι ποδοσφαιριστές του θα προσπαθήσουν να καταπολεμήσουν την ζέστη.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του

“Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα μας. Ο αντίπαλος διαθέτει βραζιλιάνους, Ισπανούς, Αργεντίνους και Πορτογάλους. Είναι και οι κλιματολογικές συνθήκες στο παιχνίδι. Είναι περιέργο πραγματικά, ελπίζω την ώρα του αγώνα να μην είναι τόση η ζέστη. Θα περιμένουμε αρκετή υγρασία αλλά πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι.

Οι ποδοσφαιριστές έχουν λάβει βιταμίνες για να το αντιμετωπίσουν”


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Απόλυτα σεβαστή χαρακτήρισε την απόφαση παραίτησης του Χρήστου Μυλωνόπουλου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια πράξη θεσμικής ευαισθησίας για την προστασία της διαδικασίας ως προς την δημόσια εικόνα.