Ξανά όπως την… τελευταία!

Ξανά όπως την… τελευταία!

Ο ΑΠΟΕΛ είχε προκριθεί για τελευταία φορά σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας ως προπονητή τον Ελλαδίτη τεχνικό, Γιώργο Δώνη. Ήταν για τη σεζόν 2014-2015.

Τώρα ο ΑΠΟΕΛ ψάχνει την τέταρτη του πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο προπονητής του, Γιώργος Δώνης, ξέρει τον τρόπο μιας και τον πέτυχε με την κυπριακή ομάδα προ τριετίας.

Ναι μεν ο ΑΠΟΕΛ με αποκλεισμό από τη Σλάβια, έχει καπαρωμένη θέση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά, κακά τα ψέματα, το ζητούμενο είναι να βρεθεί και πάλι σε αυτούς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δώνης και παίκτες με τη στήριξη 15 και πλέον φιλάθλων θα προσπαθήσουν το βράδυ για το πρώτο βήμα.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αποδέσμευσε το κονδύλι η Βουλή: Τι απάντησε ο Χριστοδουλίδης για το προεδρικό όχημα

Αποδέσμευσε το κονδύλι η Βουλή: Τι απάντησε ο Χριστοδουλίδης για το προεδρικό όχημα

Στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει η Κυβέρνηση για να αλλάξει τη χώρα, αλλά και στην πολύ σημαντική εβδομάδα επαφών του Προέδρου της Δημοκρατίας, αναφέρθηκε ο ίδιος ο Πρόεδρος κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του απόψε στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE