Προ των πυλών ακόμη ένα «κτύπημα» από την κυπριακή αγορά!

Προ των πυλών ακόμη ένα «κτύπημα» από την κυπριακή αγορά!

Η πρώτη κίνηση ενίσχυσης του Άρη για τη νέα αγωνιστική περίοδο ήταν αρκετά νωρίς. Πριν ακόμη ολοκληρωθεί η σεζόν 2016-2017, ο πρόεδρος του Άρη, Σταύρος Δημοσθένους, κάλεσε στο γραφείο του τον πρώην αρχηγό της ΑΕΖ, Ανδρέα Μαμμίδη, όπου πήρε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας του Κύπριου αμυντικού με την ελαφρά ταξιαρχία.

Ακολούθως, σε συνεργασία με τον προπονητή, Νικόλα Μαρτίδη, ο Σταύρος Δημοσθένους υπέγραψε συμβόλαια με αρκετούς ξένους παίκτες.

Εντούτοις, το ότι ο ίδιος πιστεύει στους Κύπριους παίκτες το έδειξε και το δείχνει με τις κινήσεις του.

Έκανε τα πάντα για μέρες να πείσει τη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη να του παραχωρήσει πίσω τον Κύπρο Χριστοφόρου, ενώ τα τελευταία 24ωρα είναι σε ανοικτή γραμμή με την Ομόνοια, για να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο και ο Θεοδόσης Κύπρου.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE