Τραγωδία που συγκλονίζει: Αναμένονται απαντήσεις για τον θάνατο του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στο κρεβατάκι
Τις συνθήκες θανάτου βρέφους πέντε μηνών διερευνά η αστυνομία στη Λεμεσό.

Νέα δεδομένα φαίνεται να δημιουργούνται σε ότι αφορά την έδρα που θα έχει ο Άρης στη νέα αγωνιστική περίοδο.
Οι πληροφορίες φέρουν τον πρόεδρο του Άρη, Σταύρο Δημοσθένους, εδώ και μέρες να κοιτάζει την περίπτωση για αλλαγή έδρας στη νέα αγωνιστική περίοδο.
Κάτι που απασχόλησε τον ίδιον και τους συνεργάτες του και τις προηγούμενες χρονιές, εντούτοις, ελέω του κόστους που ζητάνε οι αρχές του ΓΣΟ (Τσίρειο Στάδιο), αυτή την περίοδο φέρουν τον Σταύρο Δημοσθένους ήδη να έχει «κτυπήσει την πόρτα» άλλου γηπέδου και συγκεκριμένα του «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Μάλιστα δε, οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο πως το «Αντώνης Παπαδόπουλος» ζητάει πιο λίγα λεφτά από τον Άρη για χρησιμοποίηση του γηπέδου ως έδρα από ότι ζητάνε οι αξιωματούχοι του Τσιρείου Σταδίου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




