Παιδιά από 7 έως 15 ετών βίασαν γαϊδούρι – Θανατώθηκε το ζώο ενώ οι ανήλικοι νοσηλεύτηκαν σε νοσοκομείο

Παιδιά από 7 έως 15 ετών βίασαν γαϊδούρι – Θανατώθηκε το ζώο ενώ οι ανήλικοι νοσηλεύτηκαν σε νοσοκομείο

Φαρμακευτική αγωγή για το ενδεχόμενο να έχουν προσβληθεί από λύσσα έλαβαν δεκαπέντε αγόρια ηλικίας έως 15 ετών στο Μαρόκο αφού βίασαν ομαδικά ένα γαϊδούρι, το οποίο ήταν μολυσμένο με λύσσα.

Οι νεαροί Μαροκινοί, μέλη μιας τοπικής φυλής, χρειάστηκε να περάσουν μια εβδομάδα στο νοσοκομείο Mechraa Belksiri ενώ το ζώο, σύμφωνα με την εφημερίδα Al-Akhbar θανατώθηκε για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να προσβάλει και άλλους ανθρώπους. Στις οικογένειες των δεκαπέντε παιδιών ηλικίας από 7 έως 15 ετών, επικρατεί αγωνία και τρόμος την ώρα που είχαν γίνει αντικείμενο χλεύης από τους συγχωριανούς τους. Σύμφωνα με το δημοσίευμα στο Πρώτο ΘΕΜΑ  οι τοπικές αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο μήπως υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που ήρθαν σε επαφή με το γαϊδούρι. Κατά πληροφορίες υπάρχουν οικογένειες στο ίδιο χωριό που μετέφεραν τα παιδιά τους που συμμετείχαν στο ίδιο «όργιο» σε άλλο νοσοκομείο προκειμένου να αποφύγουν τη ντροπή. Άλλοι γονείς, στο μεταξύ, εμβολιάζουν κρυφά τα παιδιά τους για την περίπτωση κατά την οποία είχαν πλησιάσει το μολυσμένο ζώο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE