ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ: Πρόσωπο διέφυγε πεζό και καταζητείται – Βρήκε ναρκωτικά στο αυτοκίνητο η Αστυνομία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ: Πρόσωπο διέφυγε πεζό και καταζητείται – Βρήκε ναρκωτικά στο αυτοκίνητο η Αστυνομία

Μέλη της ΥΚΑΝ καταδίωξαν το βράδυ της Δευτέρας 4/9 αυτοκίνητο στη λεωφόρο Τσερίου στη Λευκωσία, εναντίον του οποίου έριξαν προειδοποιητικούς πυροβολισμούς με σκοπό την ακινητοποίησή του.

Διαβάστε επίσης: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πυροβολισμοί και καταδίωξη σε κεντρική λεωφόρο με «φόντο» ναρκωτικά Συνελήφθη ένα εκ των δυο προσώπων, που επέβαιναν του αυτοκινήτου, στο οποίο ανεβρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών, ενώ ο δεύτερος επιβάτης του αυτοκινήτου διέφυγε πεζός και καταζητείται. `Οπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας η καταδίωξη του αυτοκινήτου στη λεωφόρο Τσερίου από μέλη της ΥΚΑΝ έγινε γύρω στις 20:30. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δυο πρόσωπα και εναντίον του ρίφθηκαν και προειδοποιητικοί πυροβολισμοί με σκοπό την ακινητοποίησή του, πρόσθεσε. Τελικά έγινε κατορθωτή η σύλληψη του ενός ατόμου, ενώ το δεύτερο διέφυγε πεζό και καταζητείται, ανέφερε . Είπε επίσης πως στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικών, που πιστεύεται πως είναι κάνναβη. Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top