ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΓ. ΤΡΙΜΙΘΙΑΣ: Όχημα κτύπησε μητέρα με παιδί και σκότωσε το σκύλο τους – Εγκατέλειψε τη σκηνή – Τον κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΓ. ΤΡΙΜΙΘΙΑΣ: Όχημα κτύπησε μητέρα με παιδί και σκότωσε το σκύλο τους – Εγκατέλειψε τη σκηνή – Τον κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άλλος ένας ασυνείδητος οδηγός προκάλεσε τροχαίο ατύχημα τραυματίζοντας δύο πρόσωπα, το ένα μάλιστα παιδί και σκότωσε το σκυλάκι τους, το οποίο επίσης κτύπησε με το όχημά του, ενώ εγκατέλειψε και την σκηνή.

Αναζητείται ο οδηγός, ο οποίος εγκατέλειψε τη σκηνή, ωστόσο απαθανατίστηκε από κάμερες ασφαλείας υποστατικού στην περιοχή Αγίους Τρίμιθιάς, όταν καθώς κινείτο στον δρόμο, κτύπησε με το όχημά του μια γυναίκα και το παιδί της, όπως επίσης και το σκυλί τους. Το σκυλάκι δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του και απεβίωσε, ενώ τα δύο πρόσωπα φέρονται να είναι καλά στην υγεία τους. Το τροχαίο, έγινε γνωστό μέσω διαδικτύου την Πέμπτη 7/9, όταν δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες από το άτυχο σκυλί, αλλά και εικόνες από το όχημα του ασυνείδητου οδηγού, ενώ όπως αναφέρεται στην δημοσίευση το τροχαίο έγινε την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου. Φωτογραφία της Elena Agathocleous Agathocleous. Φωτογραφία της Elena Agathocleous Agathocleous. Φωτογραφία της Elena Agathocleous Agathocleous. Φωτογραφία της Elena Agathocleous Agathocleous. Φωτογραφία της Elena Agathocleous Agathocleous. Φωτογραφία της Elena Agathocleous Agathocleous.    

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πήρε εξιτήριο ο Μάριος Καρογιάν - Θα παραμείνει σπίτι για ξεκούραση

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού - Πληροφορίες για ένα νεκρό και ένα τραυματία

Μονή Αββακούμ: Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης του Νεκτάριου - Στο κελί για ακόμα 8 ημέρες

Στο Netflix η πρώτη κυπριακή ταινία - Από πότε θα είναι διαθέσιμη



Φόνος στην Ορμήδεια: Στη  δημοσιότητα το όνομα και η φωτογραφία του 45χρονου, φερόμενου δράστη

Φόνος στην Ορμήδεια: Στη δημοσιότητα το όνομα και η φωτογραφία του 45χρονου, φερόμενου δράστη

Στη δημοσιότητα δόθηκε το όνομα του φερόμενου δράστη, για τον φόνο που διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου, στην Ορμήδεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top