ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΡΕΥΝΗΚΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ: Προσωποκράτηση για τους 14 υπόπτους – Δεν αποκλείονται νέες συλλήψεις

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΡΕΥΝΗΚΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ: Προσωποκράτηση για τους 14 υπόπτους – Δεν αποκλείονται νέες συλλήψεις

Προσωποκράτηση οκτώ ημερών για τους 10 ύποπτους και 6 ημέρες για τους υπόλοιπους 4 διέταξε το Δικαστήριο Λεμεσού για την υπόθεση των ερευνητικών προγραμμάτων στο ΤΕΠΑΚ και Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Σάββατο (9/9).

Το ΤΑΕ Λεμεσού ζήτησε ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησης για τους 11 υπόπτους που ήδη κρατούνταν, ενώ μετά και τις νέες συλλήψεις ενώπιον του δικαστηρίου τέθηκαν και οι 3 νέοι ύποπτοι που συνελήφθησαν την Παρασκευή, με το σύνολο των υπόπτων να φτάνει μέχρι στιγμής τους 14. Δύο Ανώτεροι Λειτουργοί του Πανεπιστημίου Κύπρου και ένας συνεργάτης οι 3 νέοι ύποπτοι που τέθηκαν υπό κράτηση. ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΕΠΑΚ: Τρεις νέοι ύποπτοι ενώπιον Δικαστηρίου – Ένταλμα προσωποκράτησης για 14 άτομα ζητά η Αστυνομία Οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες η Αστυνομία να προχωρήσει και σε άλλες συλλήψεις. Η διαδικασία ξεκίνησε γύρω στις 10 το πρωί του Σαββάτου και ολοκληρώθηκε γύρω στις 2:30 το μεσημέρι. ThemaOnline *Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top