ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Νόμιζε ότι κτύπησε σκύλο – «Εν είδα τίποτε τζαι έφυα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 76χρονος

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Νόμιζε ότι κτύπησε σκύλο – «Εν είδα τίποτε τζαι έφυα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 76χρονος

Τον ισχυρισμό ότι δεν κατάλαβε ότι κτύπησε άνθρωπο αλλά σκύλο, προέβαλε ο 76χρονος ύποπτος οδηγός του οχήματος που φέρεται να παρέσυρε στον θάνατο τον άτυχο Παναγιώτη Χατζηνικόλα, στο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τα χαράματα της Πέμπτης (7/9) στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», ο 76χρονος ο οποίος έχει τεθεί υπό τετραήμερη προσωποκράτηση ανέφερε στους ανακριτές: «Αφού εσταμάτησα πιο πάνω. Έκαμα λλίον πισινή. Εν είδα τίποτε τζαι έφυα». ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Τον κτύπησε, τον εκτίναξε, τον είδε να καταλήγει στο χωράφι και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο – Αφήνει ορφανό ένα 2χρονο αγγελούδι Υπενθυμίζεται ότι ο ύποπτος εγκατέλειψε τον άτυχο ποδηλάτη αφού προηγουμένως τον κτύπησε στο πίσω μέρος του ποδηλάτου και τον εκτίναξε στο κιγκλίδωμα για να καταλήξει στο χωράφι, στον κύριο δρόμο Καντού – Σουνίου. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο οδηγός που παρέσυρε τον 33χρονο ποδηλάτη – Πρόκειται για 76χρονο από την Λεμεσό Τον άτυχο 33χρονο πατέρα ενός 2χρονου αγοριού εντόπισε διερχόμενη οδηγός η οποία κάλεσε την Αστυνομία. Ο 76χρονος εντοπίστηκε το αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Σάββατο 9/9 η κηδεία του καλοσυνάτου και χαμογελαστού Παναγιώτη – Η παράκληση των οικείων του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ταξίδια: Αυτά μπορεί να προκύψουν με πτήσεις και αποσκευές – Η αποζημίωση ανά χιλιόμετρα και τα δικαιώματα του καταναλωτή

Μπάνιο στη θάλασσα: Πώς θα επιλέξουμε το κατάλληλο αντηλιακό - Συμβουλές για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία

Νοθευμένα ποτά, ουσίες και μύθοι - Η νυχτερινή ζωή της Λευκωσίας μέσα από τα μάτια του ΟΠΕ

Πυρκαγιά στον Άγιο Συλά: Επιχειρούν για πλήρη κατάσβεση - Ξεκίνησαν ρίψεις νερού τα εναέρια μέσα

«Ξάφριζαν» αυτοκίνητα στην Αγία Νάπα - Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα

Μικρούτσικος: Τα έχωσε άγρια στην Κύπρια παίκτρια του Tv Queen για ρατσιστική συμπεριφορά



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την κινεζική κρατική εταιρεία (CPP) όσον αφορά το θέμα του τερματικού στο Βασιλικό, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, για να προσθέσει ότι «συνεχίζεται η προσπάθεια».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top