Έχει βάθος; Τώρα είναι η ώρα να το αποδείξει…

Έχει βάθος; Τώρα είναι η ώρα να το αποδείξει…

Φλοριάν Τολεμές και Ιβάν Τρισκόφσκι όλα δείχνουν ότι δεν θα είναι στη διάθεση του Ιμανόλ Ιδιάκεθ για το ντέρμπι της Τετάρτης με την Ομόνοια.

Ο Τρισκόφσκι αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς, ενώ ο Τολεμές στον οπίσθιο μηριαίο, πράγμα που εκτός απροόπτου δεν θα τους επιτρέψει να παρευρεθούν στο ντέρμπι.

Δυο βασικά εργαλεία της επιθετικής γραμμής της ΑΕΚ θα είναι εκτός και εδώ είναι που καλείται η ΑΕΚ να αποδείξει σε όλους ότι όντως διαθέτει βάθος και ισάξιες εναλλακτικές λύσεις από τον πάγκο.

Και αυτό γιατί δεν μιλάμε για μία βασική απουσία, αλλά για ένα επιθετικό δίδυμο που πέρσι χάρισαν στην ομάδα συνολικά 18 τέρματα από τα 66 συνολικά στο πρωτάθλημα και μάλιστα με τον Τολεμές να έρχεται στα μισά της σεζόν.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε έτοιμοι για ΜΟΕ που να ενισχύουν την προσπάθεια επανένωσης της πατρίδας μας»

ΠτΔ: «Είμαστε έτοιμοι για ΜΟΕ που να ενισχύουν την προσπάθεια επανένωσης της πατρίδας μας»

Είμαστε πανέτοιμοι αν το κρίνει ο ΓΓ των ΗΕ, να συμμετέχουμε σε μια διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE