Αναφορά στο Κυπριακό στην ομιλία του Ταγίπ Ερντογάν στη ΓΣ του ΟΗΕ

Αναφορά στο Κυπριακό στην ομιλία του Ταγίπ Ερντογάν στη ΓΣ του ΟΗΕ

Σε μία λιτή αναφορά, που σύμφωνα με διπλωματικές πηγές χρήζει ερμηνειών, περιορίστηκε η παρέμβαση του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

«Μας λυπεί το γεγονός ότι η συνολική διαπραγματευτική διαδικασία που ξεκίνησε το 2008, τερματίστηκε λόγω της αδιανόητης στάσης των Ελληνοκυπρίων", είπε. "Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο για να διασφαλίσουμε ότι οι φυσικοί πόροι που ανακαλύφθηκαν στην Ανατολική Μεσόγειο τα τελευταία χρόνια, θα εξυπηρετήσουν την ειρήνη, τη σταθερότητα και την ευημερία της περιοχής", πρόσθεσε ο Τούρκος Πρόεδρος. "Είμαστε έτοιμοι να εξετάσουμε προτάσεις για μια λύση που να σέβεται τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων», ήταν η επίμαχη αναφορά του Ταγίπ Ερντογάν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE