ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΑ: Του είχε σπάσει το ζυγωματικό ο Μαμαλικόπουλος – Πήρε αναβολή η υπόθεση

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΑ: Του είχε σπάσει το ζυγωματικό ο Μαμαλικόπουλος – Πήρε αναβολή η υπόθεση

Σε πέντε φορές ισόβια δεσμά (διαδοχικές και όχι συντρέχουσες οι ποινές) καταδικάστηκε ο Δημήτρης Μαμαλικόπουλος, ωστόσο την Πέμπτη (28/09) διάβηκε την πόρτα του δικαστηρίου για την υπόθεση ξυλοδαρμού δεσμοφύλακα (14/09/2016).

Μετά κι από αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης, η υπόθεση πήρε αναβολή για τις 16/03/2018, οπότε ορίστηκε η νέα δικάσιμος. Ο Μαμαλικόπουλος κατηγορείται για πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης. Θυμίζουμε ότι «Μαμ» και Αλβανός κατάδικος είχαν επιτεθεί σε δεσμοφύλακα, με τον τελευταίο να τραυματίζεται σοβαρά αφού υπέστη κάταγμα ζυγωματικού. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγιναν θέμα διαπλοκής τα πορτοπαράθυρα της καλύβας του Άντρου, ενώ είδαμε και VIDEO μπαγιάτικου ξυλοδαρμού Η υπόθεση της επίθεσης του επιθετικού Δημήτρη Μαμαλικόπουλου σε δεσμοφύλακα, επανήλθε στο προσκήνιο μετά το σχετικό οπτικό υλικό που δημοσιοποίησε την Τετάρτη (27/09) η βουλευτής του ΑΚΕΛ και επικεφαλής του επιτελείου του Σταύρου Μαλά, Ειρήνη Χαραλαμπίδου. Φάνης Μακρίδης ΚΕΝΤΡ. ΦΥΛΑΚΕΣ – «Θα κάψω τις φυλακές» φώναζε ο Μαμαλικόπουλος – Μαθημένος από απομόνωση Ο «Μαμ» μαζί με Αλβανό έσπασαν το ζυγωματικό του δεσμοφύλακα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο «Μαμ» μαζί με Αλβανό έσπασαν το ζυγωματικό του δεσμοφύλακα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΕΝΤΑΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Απίστευτη ατάκα Τσεχειλίδη στο Ανώτατο – «Σου την έφερα μ…, πονάει ε;»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top