Ηχηρό μήνυμα στη συγκέντρωση των «Ταξιαρχών» στη Λεμεσό (photos)

Ηχηρό μήνυμα στη συγκέντρωση των «Ταξιαρχών» στη Λεμεσό (photos)

Επιμέλεια: Κυριάκος Αποστόλου

Οι «Ταξίαρχοι» μιλούν ξεκάθαρα… Ο Άρης Λεμεσού θέλουν να μείνει στην πόλη τους κι όχι να παίξει σε άλλο μέρος της Κύπρου, που στην ουσία θα φέρει «ζημιές» στο οικονομικό «κομμάτι» της ομάδας, αλλά και στους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν τους «πράσινους».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μαζεύτηκαν όπως αναμένονταν (Εδώ η επίσημη ανακοίνωση), στο οίκημα του σωματείου στην Πλατεία Ηρώων, έχοντας «δίπλα» τους και μέλη της διοίκησης που «σηκώνουν» τον Άρη στις «πλάτες» τους. Εκεί, τοποθέτησαν μαύρα πανιά, ενώ αποφασίστηκε και η κατάθεση των εκλογικών βιβλιαρίων τους.

Όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία, οι παλαιές δόξες του Άρη είναι μαζί ενωμένοι για το καλό της ομάδας.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στην Πύλα: Νεκρός άντρας που εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους

Τραγωδία στην Πύλα: Νεκρός άντρας που εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (26/09) στην τουριστική περιοχή της Πύλας, όπου άντρας εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους κυματοθραύστη παραλίας και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

BEST OF TOTHEMAONLINE