Ηχηρό μήνυμα στη συγκέντρωση των «Ταξιαρχών» στη Λεμεσό (photos)

Ηχηρό μήνυμα στη συγκέντρωση των «Ταξιαρχών» στη Λεμεσό (photos)

Επιμέλεια: Κυριάκος Αποστόλου

Οι «Ταξίαρχοι» μιλούν ξεκάθαρα… Ο Άρης Λεμεσού θέλουν να μείνει στην πόλη τους κι όχι να παίξει σε άλλο μέρος της Κύπρου, που στην ουσία θα φέρει «ζημιές» στο οικονομικό «κομμάτι» της ομάδας, αλλά και στους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν τους «πράσινους».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μαζεύτηκαν όπως αναμένονταν (Εδώ η επίσημη ανακοίνωση), στο οίκημα του σωματείου στην Πλατεία Ηρώων, έχοντας «δίπλα» τους και μέλη της διοίκησης που «σηκώνουν» τον Άρη στις «πλάτες» τους. Εκεί, τοποθέτησαν μαύρα πανιά, ενώ αποφασίστηκε και η κατάθεση των εκλογικών βιβλιαρίων τους.

Όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία, οι παλαιές δόξες του Άρη είναι μαζί ενωμένοι για το καλό της ομάδας.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.