Συνελήφθη στην Πάφο καταζητούμενος για βιασμό 22χρονης - Τον «τσάκωσαν» στην τουριστική περιοχή

Συνελήφθη στην Πάφο καταζητούμενος για βιασμό 22χρονης - Τον  «τσάκωσαν» στην τουριστική περιοχή

Στη σύλληψη ενός 28χρονου άντρα προχώρησε η Αστυνομία την Τετάρτη 4/10.

Άντρας από την Νιγηρία, που καταζητείτο από το 2016 για υπόθεση απόπειρα βιασμού 22χρονης Βρετανίδας τουρίστριας, συνελήφθη από την Αστυνομία και έπειτα από οδηγίας της Νομικής Υπηρεσίας, παραπέμφθηκε άμεσα στο Κακουργιοδικείο. Τον ύποπτο, σύμφωνα με δημοσίευμα του "Φιλελεύθερου", εντόπισαν αστυνομικοί εν ώρα περιπολίας στην τουριστική οδό Αγίου Αντωνίου στην Κάτω Πάφο και μετά από έλεγχο των στοιχείων του, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για καταζητούμενο πρόσωπο. Την απόπειρα βιασμού, την είχε καταγγείλει τότε η 22χρονη Βρετανή. Ο 28χρονος τέθηκε υπό κράτηση, ενώ η υπόθεσή του καταχωρήθηκε άμεσα στο Κακουργιοδικείο, η παραπομπή του οποίου θα γίνει στις 23 Οκτωβρίου. *φωτο αρχειου ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE