ΛΕΜΕΣΟΣ: Στα χέρια της Αστυνομίας ένας 70χρονος «μέγας συλλέκτης» αρχαιοτήτων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στα χέρια της Αστυνομίας ένας 70χρονος «μέγας συλλέκτης» αρχαιοτήτων

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αυδήμου, σε συνεργασία με λειτουργούς του Τμήματος Αρχαιοτήτων, διενήργησαν την Τετάρτη 4/10 μεταξύ των ωρών 8.30π.μ. – 1μ.μ., έλεγχο στα υποστατικά 70χρονου, στην επαρχία Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, εντοπίστηκαν επτά αρχαιότητες (μία χάλκινη λόγχη, μία προχοϊσκη και πέντε μικρά κεραμικά σφονδύλια) τις οποίες ο 70χρονος κατείχε παράνομα. Ο 70χρονος, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου. Ο Αστυνομικός Σταθμός Αυδήμου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE