ΛΕΜΕΣΟΣ: 34χρονος έκρυβε σε αθλητική τσάντα που κουβαλούσε μαζί του ποσότητα κάνναβης

ΛΕΜΕΣΟΣ: 34χρονος έκρυβε σε αθλητική τσάντα που κουβαλούσε μαζί του ποσότητα κάνναβης

Στη σύλληψη 34χρονου από τη Λεμεσό, προχώρησε τα ξημερώματα της Πέμπτης 5/10 η Αστυνομία, αφού στην κατοχή του εντοπίστηκαν 228 γραμμάρια κάνναβης.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4.45π.μ., μέλη της ΜΜΑΔ και ΟΥΛΑΕ Λεμεσού, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε ο 34χρονος στη Λεμεσό. Σε έρευνα που έγινε στο όχημα, εντοπίστηκαν σε αθλητική τσάντα οκτώ νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιείχαν 228 γραμμάρια κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας, μία νάιλον συσκευασία που περιείχε άσπρη σκόνη βάρους τριών γραμμαρίων, καθώς και το χρηματικό ποσό των 3.420 ευρώ. Ο 34χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε προεκλογική εγρήγορση το ΑΚΕΛ – Συστράτευση, στασιμότητα και προκλήσεις ενόψει 2026

Σε προεκλογική εγρήγορση το ΑΚΕΛ – Συστράτευση, στασιμότητα και προκλήσεις ενόψει 2026

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών έχει εισέλθει το ΑΚΕΛ, με το κόμμα της Αριστεράς να αναζητεί πολιτική ανάκαμψη και μεγαλύτερη κοινωνική απήχηση, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE