ΛΕΜΕΣΟΣ: 34χρονος έκρυβε σε αθλητική τσάντα που κουβαλούσε μαζί του ποσότητα κάνναβης

ΛΕΜΕΣΟΣ: 34χρονος έκρυβε σε αθλητική τσάντα που κουβαλούσε μαζί του ποσότητα κάνναβης

Στη σύλληψη 34χρονου από τη Λεμεσό, προχώρησε τα ξημερώματα της Πέμπτης 5/10 η Αστυνομία, αφού στην κατοχή του εντοπίστηκαν 228 γραμμάρια κάνναβης.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4.45π.μ., μέλη της ΜΜΑΔ και ΟΥΛΑΕ Λεμεσού, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε ο 34χρονος στη Λεμεσό. Σε έρευνα που έγινε στο όχημα, εντοπίστηκαν σε αθλητική τσάντα οκτώ νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιείχαν 228 γραμμάρια κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας, μία νάιλον συσκευασία που περιείχε άσπρη σκόνη βάρους τριών γραμμαρίων, καθώς και το χρηματικό ποσό των 3.420 ευρώ. Ο 34χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE