Ο κυκλώνας Νέιτ έφθασε στις αμερικανικές ακτές

Ο κυκλώνας Νέιτ έφθασε στις αμερικανικές ακτές

Ο Νέιτ, κυκλώνας κατηγορίας 1, έφθασε στις ακτές των νότιων ΗΠΑ, στη Λουιζιάνα, στο δέλτα του ποταμού Μισισιπή, γνωστοποίησε το αμερικανικό Εθνικό Κέντρο Κυκλώνων (NHC).

Ο Νέιτ κινείται με ταχύτητα 31 χιλιομέτρων την ώρα και συνοδεύεται από ανέμους ταχύτητας 140 χιλιομέτρων την ώρα, κατά μέσο όρο. Ο Νέιτ, που προστίθεται σε μια σειρά κυκλώνων που έχουν πλήξει τις ΗΠΑ το τελευταίο διάστημα, άφησε ήδη πίσω του 31 νεκρούς στην Κεντρική Αμερική, προκαλώντας εκτεταμένες πλημμύρες και ζημιές κατά το πέρασμά του. ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πύρινη κόλαση η ορεινή Λεμεσός: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Ένας νεκρός και ανυπολόγιστη καταστροφή

Πύρινη κόλαση η ορεινή Λεμεσός: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Ένας νεκρός και ανυπολόγιστη καταστροφή

Σε τραγωδία τεραστίων διαστάσεων εξελίχθηκε, με ανυπολόγιστη μέχρι στιγμής καταστροφή, ο πύρινος εφιάλτης που μαίνεται στην ορεινή Λεμεσό, αφήνοντας πίσω της μέχρι στιγμής ένα νεκρό. Ο νεκρός είχε εντοπιστεί σε όχημα στον δρόμο Λάνιας-Άλασσας, στην περιοχή όπου μαίνεται η τεραστίων διαστάσεων πυρκαγιά που κατακαίει περισσότερα από δεκατρία χωριά της ορεινής Λεμεσού. Νωρίτερα το βράδυ της Τετάρτης, έσπευσαν στο Κέντρο Συντονισμού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος συνοδεύεται από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη. Στον χώρο βρίσκονται επίσης εδώ και ώρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, και η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου. 

BEST OF TOTHEMAONLINE