ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες προβλέπει η μετεωρολογική υπηρεσία

Καιρός: Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες προβλέπει η μετεωρολογική υπηρεσία

Την Κυριακή 8/10, ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές ενώ σε αρκετές περιοχές αναµένονται και καταιγίδες.

Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως δυτικοί µέτριοι, 4 µποφόρ, και παροδικά στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί 5, µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη αλλά σταδιακά θα καταστεί λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά στα προσήνεµα µέχρι µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε ενδεχόµενο µεµονωµένων βροχών, κυρίως στα ορεινά. Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση τη ∆ευτέρα και σταδιακά µικρή άνοδο την Τρίτη και την Τετάρτη.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Άφαντος παραμένει ο ισοβίτης - Ελεύθερος ο ένας από τους συλληφθέντες

• Οι χώρες στην ΕΕ με τα πιο υγιή χρόνια ζωής - Ποια η θέση της Κύπρου

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Το Ισραήλ αποκλείει τον Λίβανο από αέρα και θάλασσα, χτυπά κτίρια στη Βηρυτό - Χωρίς τηλεπικοινωνίες η Χεζμπολάχ - Βίντεο και φωτογραφίες

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  



Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες άντρας ηλικίας 31 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά, σε οδική σύγκρουση που συνέβη χθες το απόγευμα, στην επαρχία Λευκωσίας. Ο 31χρονος νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top