ΛΑΡΝΑΚΑ: «Γέμισαν» την πόλη και επαρχία με φόλες καταγγέλλουν – «Οι σκύλοι μόνο χαρά και αγάπη μας προσφέρουν»

ΛΑΡΝΑΚΑ: «Γέμισαν» την πόλη και επαρχία με φόλες καταγγέλλουν – «Οι σκύλοι μόνο χαρά και αγάπη μας προσφέρουν»

Έκκληση προς τους κυνηγούς να καταγγείλουν οποιοδήποτε άτομο εντοπίζουν να τοποθετούν φόλα με στόχο τη θανάτωση σκύλων, απευθύνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Κυνηγίου και Διαχείριση Άγριας Ζωής (Κ.Ο.Κ &Δ.Α.Ζ) Τμήμα Λάρνακας.

Σε γραπτή ανακοίνωση της Κ.Ο.Κ & Δ.Α.Ζ Τμήμα Λάρνακας αναφέρεται ότι «δεν είναι μόνο λυπηρό αλλά οι δολοφονικές ενέργειες που γίνονται με επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες την Επαρχία Λάρνακας, έχουν σκοτώσει τα όνειρα, τους προγραμματισμούς και τον ενθουσιασμό δεκάδων κυνηγών από όλη τη Κύπρο, λίγες μόνο ημέρες πριν την έναρξη του ενδημικού κυνηγίου, με τεράστια αύξηση δηλητηριάσεων, σε σύγκριση με προηγούμενες χρονιές». Η Ομοσπονδία απευθύνει «έκκληση σε οποιονδήποτε κυνηγό γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να φέρει την Αστυνομία κοντά στους εγκληματίες να το καταγγείλει άμεσα. Δυστυχώς δεν έχει κυνηγό που να μην έχει βιώσει στην κυνηγετική του καριέρα τέτοιου είδους εμπειρία». Στην ανακοίνωση σημειώνεται ακόμα πως «είναι άξιο συζήτησης κατά πόσον στην Κύπρο ζουν άνθρωποι που να προβαίνουν σε τέτοιες εγκληματικές ενέργειες κατά των αθώων συντρόφων μας, των σκύλων, που μόνο χαρά και αγάπη μας προσφέρουν, το πιστό φίλο, σύντροφο στο κυνήγι και στην ζωή».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE