Στις Κεντρικές Φυλακές για τρία χρόνια 20χρονος – Είχε «ρημάξει» σπίτια και μαγαζιά στην Πάφο

Στις Κεντρικές Φυλακές για τρία χρόνια 20χρονος – Είχε «ρημάξει» σπίτια και μαγαζιά στην Πάφο

Ποινή φυλάκισης τριών ετών επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε 20χρονο για την εμπλοκή του στην υπόθεση υπαριθμόν 4902/17 που αφορά διαρρήξεις και κλοπές κατοικιών στην Επαρχία Πάφου. Ο 20χρονος που παραδέχτηκε στο πλαίσιο της ανακριτικής διαδικασίες την εμπλοκή του σε 22 διαρρήξεις οδηγήθηκε στις κεντρικές φυλακές.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης  ο 20χρονος εμπλέκεται σε  22 διαρρήξεις κατοικιών, οι οποίες διεπράχθησαν μεταξύ των ημερομηνιών 1/4/2017 και 17/7/2017 στην πόλη και Επαρχία Πάφου. Συνολικά εκτιμά η Αστυνομία κλάπηκαν τιμαλφή, ηλεκτρονικά είδη, και χρηματικά ποσά συνολικής αξίας 80.000 ευρώ. Για την ίδια υπόθεση αρχικά είχαν συλληφθεί ακόμη τρία άτομα επίσης από τη Γεωργία , ένας 37χρονος, ένας 31χρονος και μία 39χρονη,  οι οποίοι απολύθηκαν αφού δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον τους. Στη συνέχεια  επανασυνελήφθησαν από την Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης και απελάθηκαν, αφού, όπως διαφάνηκε από τις περαιτέρω εξετάσεις, βρίσκονται παράνομα στην Κύπρο. Η σύλληψη των προσώπων αυτών είχε γίνει αρχικά τα ξημερώματα της 18ης Ιουλίου, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης κατοικίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης εισέρχεται το πολιτικό σκηνικό, με τα κόμματα να ανεβάζουν κατακόρυφα τους τόνους λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τις εκλογές. Δημόσιες τοποθετήσεις, αιχμές και σκληρές απαντήσεις συνθέτουν ένα σκηνικό έντασης, στο οποίο πρωταγωνιστούν το ΔΗΚΟ, το Άλμα και ο ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE