ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταζητούμενο πρόσωπο από την Αστυνομία – Μήπως ξέρετε τον ηλικιωμένο της φωτογραφίας;

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταζητούμενο πρόσωπο από την Αστυνομία – Μήπως ξέρετε τον ηλικιωμένο της φωτογραφίας;

Δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία του από την Αστυνομία με στόχο την ενημέρωση του κοινού ενώ όσοι γνωρίζουν οτιδήποτε μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα της Δύναμης.

  Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια των πολιτών για εντοπισμό άντρα αγνώστων στοιχείων, η φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται πιο κάτω, ο οποίος καταζητείται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής πορτοφολιού με χρηματικό ποσό, που διαπράχθηκε το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, 2017, σε πολυκατάστημα στα Λατσιά, Λευκωσία. Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με τον Αστυνομικό Σταθμό Λατσιών, στο τηλέφωνο 22607305, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE