Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας
Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

Το συμβάν, το οποίος έλαβε χώρα γύρω στις 18:30 ώρα Κύπρου, προκάλεσε αρχικά πανικό σε πεζούς που βρίσκονταν κοντά στην περιοχή, σύμφωνα με μαρτυρίες που αναρτήθηκαν στο Twitter.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν τα Βρετανικά ΜΜΕ (DailyMail) από το ατύχημα υπάρχουν αρκετοί τραυματισμοί (η Sun κάνει λόγο για τέσσερα άτομα που χτυπήθηκαν) ενώ η σύγκρουση ήταν ικανή να προκαλέσει πανικό στους πολίτες.

