Οι Προεδρικές εκλογές αλλάζουν και τις ημερομηνίες στο Κυπριακό πρωτάθλημα – Ανακοίνωση ΚΟΠ

Οι Προεδρικές εκλογές αλλάζουν και τις ημερομηνίες στο Κυπριακό πρωτάθλημα – Ανακοίνωση ΚΟΠ

Στη αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής των δύο αγωνιστικών του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου που επηρεάζονται από τις προεδρικές εκλογές, αποφάσισε να προχωρήσει η ΚΟΠ, ύστερα από σημερινή απάντηση της Αστυνομίας ότι θα είναι αδύνατο να αστυνομεύσει αγώνες λόγω των εκλογών.

Ως εκ τούτου, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της ΚΟΠ, η 22η αγωνιστική αντί το Σαββατοκύριακο 27-28 Ιανουαρίου 2018 θα διεξαχθεί την Τρίτη και Τετάρτη 30-31 Ιανουαρίου 2018 και η 23η αγωνιστική, αντί το Σαββατοκύριακο 3-4 Φεβρουαρίου 2018 την Τρίτη και Τετάρτη 6-7 Φεβρουαρίου 2018. Σημειώνεται ότι όπως και στον ορισμό προηγούμενων αναβληθέντων αγώνων, χρησιμοποιήθηκαν αγωνιστικές ημερομηνίες Κυπέλλου. Μετά από αυτή την εξέλιξη, σύμφωνα με την ΚΟΠ, θα διαφοροποιηθεί το πρόγραμμα του Κυπέλλου. Για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου θα χρησιμοποιηθούν οι ημερομηνίες 22 και 29 Νοεμβρίου και 13 Δεκεμβρίου 2017.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE