Ο πονοκέφαλος του Πάμπου Χριστοδούλου ενόψει Άρη

Ο πονοκέφαλος του Πάμπου Χριστοδούλου ενόψει Άρη

Όσο περνάνε οι ώρες και κοντεύει το παιχνίδι με τον Άρη Λεμεσού, ο Πάμπος Χριστοδούλου προβληματίζεται αρκετά, κάνοντας διάφορες σκέψεις όσον αφορά τα πλάνα που θα ακολουθήσει κόντρα στην «ελαφρά ταξιαρχία», αλλά και τους ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν την ενδεκάδα.

Φυσικά ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος για τον τεχνικό του «τριφυλλιού» δεν είναι άλλος για τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει τα δοκάρια της Ομόνοιας. Ως γνωστόν μετά το σοβαρό λαθός του Φελτχούιζεν στο ματς με την «Κυρία» ο Πάμπος Χριστοδούλου κάνει σκέψεις για τον τερματοφύλακα που θα χρησιμοποιήσει στον άσο, για να φυλάξει την εστία της Ομόνοιας στα 90λεπτά με τον Άρη.

Από την στιγμή που ο Παναγή παραμένει παροπλισμένος, πίσω από τον Φελτχούιζεν είναι ο νεαρός κήπερ της Ομόνοιας, ο Αντρέας Χριστοδούλου που περιμένει υπομονετικά την δική του ευκαιρία να αγωνιστεί.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα χρήματα υπάρχουν, φέρτε ώριμα έργα» – Η απάντηση ΠτΔ στις αντιδράσεις για τη Λεμεσό - Τα 3 σχέδια για το κυκλοφοριακό

«Τα χρήματα υπάρχουν, φέρτε ώριμα έργα» – Η απάντηση ΠτΔ στις αντιδράσεις για τη Λεμεσό - Τα 3 σχέδια για το κυκλοφοριακό

Στις επιδόσεις της κυπριακής οικονομίας και τους ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης της αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE