ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο ζήτησε ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί Λευκωσίας

Συνάντηση με τον Πρόεδρο ζήτησε ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί Λευκωσίας

Τα συλλογικά όργανα του Συνδέσμου Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί Λευκωσίας ζήτησαν να έχουν κατά ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, «ως ύστατη προσπάθεια αποφυγής λήψης δυναμικών μέτρων τα οποία σαφώς θα περιλαμβάνουν τον απόλυτο αποκλεισμό της πρωτεύουσας με αποτέλεσμα τη ταλαιπωρία αμέτρητων χιλιάδων συμπολιτών μας».

Ανακοίνωση του Συνδέσμου αναφέρει ότι η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έχει ως πρωταρχικό στόχο να δοθούν διευκρινίσεις αναφορικά με τις οδηγίες του Προέδρου ημερομηνίας 18/02/2017 ως προς την άμεση και επιβαλλόμενη επίλυση των προβλημάτων των επαγγελματιών αυτοκινητιστών και γενικά του κλάδου. Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί Λευκωσίας θεωρεί την οδό της διαβούλευσης «ως τη πιο σωστή για επίλυση διαφορών και όχι το δρόμο των κινητοποιήσεων,  έτσι επιθυμούν τη συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, για εξάντληση όλων των περιθωρίων». Προσδοκία του Συνδέσμου είναι όπως «μέσα από τη συνάντηση επιλυθούν οι διαφορές «που προκύπτουν από παρερμηνείες άδικες και καταχρηστικές και οι οποίες καταλήγουν σε ασύμμετρη κατάχρηση και αχρείαστη αδιαφορία γενόμενη από κάποιους». Περαιτέρω, ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί Λευκωσίας, αναμένει «τη δημόσια τοποθέτηση της πολιτείας και των αρμόδιων φορέων αναφορικά με τα δύο πολύ σοβαρά ερωτήματα που έχει θέσει για το αν δηλαδή η πολιτεία έχει αντίθετες θέσεις από αυτές του Συνδέσμου και αν τα ταξί είναι ή όχι μέρος των δημόσιων συγκοινωνιών».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Ραγδαίες εξελίξεις - Πληροφορίες ότι η Κλαϊδη εγκαταλείπει την υπεράσπιση του Νεκτάριου

Κατακλυσμός 2024: Όλες οι εκδηλώσεις της Κύπρου – Αυτοί είναι οι τραγουδιστές –έκπληξη- που θα έρθουν στο νησί

«Χρυσό» το καρπούζι: Αυτός είναι ο λόγος που πήραν «φωτιά» οι τιμές - Αναμένεται νέα άνοδος και σε άλλα προϊόντα

ΗΠΑ: Σάλος από διαφήμιση με twerking σε γυμναστήριο σχολείου για τουρνουά μπάσκετ - Ακυρώθηκε η εκδήλωση

Ανείπωτη θλίψη για τον 41χρονο Παναγιώτη - Καταγγελία ότι απεβίωσε λόγω ασυνεννοησίας γιατρών

Άννα Μονογιού: Τα συγκινητικά λόγια για τον Διονύση Τσακνή - Εμφανίστηκε σε live σύνδεση



ΟΗΕ: Δεν προγραμματίστηκε ταξίδι της Ολγκίν στην Κύπρο

ΟΗΕ: Δεν προγραμματίστηκε ταξίδι της Ολγκίν στην Κύπρο

Δεν έχει προγραμματιστεί ταξίδι της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα για το Κυπριακό Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ στην Κύπρο, δήλωσε την Παρασκευή ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος του ΓΓ, Φαρχάν Χακ κατά τη διάρκεια της Ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, ενώ στις 19 Ιουνίου είχε αναφερθεί σε προσεχές ταξίδι της κ. Ολγκίν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top