ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα φαβορί πέρασαν με νίκες (Όλα τα αποτελέσματα)

Τα φαβορί πέρασαν με νίκες (Όλα τα αποτελέσματα)

Παρά τις όποιες δυσκολίες συνάντησαν. τα φαβορί πέρασαν με νίκες στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας που ολοκληρώθηκε την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017.

Η πρωτοπόρος Τεχνοοικία ΑΕΚ δυσκολεύτηκε αφάνταστα στο πρώτο σετ αλλά κέρδισε την επικίνδυνη Ολυμπιάδα Ν. με 3-0 σετ. Με το ίδιο σκορ πέρασε από τα Λατσιά ο Απόλλων κερδίζοντας τον Εθνικό Λατσιών, ενώ η Ανόρθωση επιβλήθηκε του ΘΟΙ στο Αυγόρου με 0-3. Τέλος, η Robo Markets ΑΕΛ κέρδισε την ενισχυμένη Αναγέννηση Δ. με 3-0 σετ.

«Δοκιμάστηκε» αλλά κέρδισε η Τεχνοοικία ΑΕΚ

ΣΑΛΑ ΝΕΑΠΟΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. – ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ 0-3 27-29, 17-25, 23-25

Την αλάνθαστη πορεία της συνέχισε η Τεχνοοικία ΑΕΚ η οποία δυσκολεύτηκε πάρα πολύ απέναντι στην Ολυμπιάδα Ν. η οποία έκανε μια από τις καλύτερές της εμφανίσεις, αλλά τελικά κέρδισε με 0-3 σετ. Ο αγώνας ήταν ντέρμπι τα δυο από τα τρία σετ με τις «μελανόλευκες» να δείχνουν άλλο ένα αγώνα ότι έχουν τα φόντα για καλή πορεία.

«Σκούρα» τα βρήκε η Τεχνοοικία ΑΕΚ στη σάλα «Νεάπολη Επιστροφή» στο πρώτο σετ. Ο αγώνας ήταν πολύ ανταγωνιστικός αφού η ομάδα του Χρ. Σιαντρή έδειξε τις δυνατότητές της και ζήτησε το πρώτο σετ. Μετά από «μάχη» 30 και πλέον λεπτών οι «κιτρινοπράσινες» κέρδισαν το σετ με 27-29 και εξασφάλισαν το προβάδισμα.
Η ομάδα του Χόλοσι αντιλήφθηκε ότι δεν είχε απέναντί της ένα εύκολο αντίπαλο γι’αυτό έπαιξε στο δεύτερο σετ καλύτερα και έλεγξε τον αγώνα. Η Ολυμπιάδα Ν. συνέχισε να είναι ανταγωνιστική αλλά κάποια λάθη άφησαν τις «μελανόλευκες» πίσω στο σκορ και έχασαν το σετ. Το αποτέλεσμα στο δεύτερο σετ ήταν 17-25 για τις «κιτρινοπράσινες».
Τα τρίτο σετ η Ολυμπιάδα έβαλε εκ νέου δύσκολα στις «κιτρινοπράσινες» οι οποίες επιβλήθηκαν μόνο στο τέλος του σετ το οποίο κέρδισαν με 23-25 εξασφαλίζοντας τη νίκη με 0-3 σετ.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν.(ΧΡ. ΣΙΑΝΤΡΗΣ): Σταύρου, Νίστρομ, Αθανασίου, Ντίπερν, Χαραλάμπους, Χριστοδούλου – Λίμπερο: Γ. Μαραγκού. – Αλλαγές: Κολοκοτρώνη, Οικονομίδου.

ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ(Λ. ΧΟΛΟΣΙ): Kαρπεντιέρ,Στυλιανού, Μάγκνιτς, Ριπνάγια, Ριαλά, Ιωάννου – Λίμπερο: Mοσφιλιώτη.

Έπαιξε όσο χρειαζόταν

ΓΥΜΝ.ΛΑΤΣΙΩΝ:
ΕΘΝΙΚΟΣ Λ. – ΑΠΟΛΛΩΝ 0-3 – Σετ: 06-25, 09-25, 12-25
Με σοβαρότητα ο Απόλλων επιβλήθηκε στη σάλα του Γυμνασίου Λατσιών του Εθνικού με 0-3 σετ και ανέβηκε στους 09 βαθμούς αναμένοντας τη συνέχεια με στόχο να πιάσει κορυφή. Ο Εθνικός για άλλο ένα ματς έκανε φιλότιμη προσπάθεια, αλλά έχασε για τέταρτη σερί φορά. Με απόλυτη σοβαρότητα μπήκε στη σάλα του Γυμνασίου Λατσιών ο Απόλλων και καθάρισε πολύ εύκολα το πρώτο σετ με 06-25 εξασφαλίζοντας το προβάδισμα. Οι «γαλάζιες» του Στέργιου Φραγκέσκου έδειξαν την ανωτερότητά τους και στο δεύτερο σετ το οποίο κατέκτησαν με 09-25 και προηγήθηκαν με 0-2 σετ. Οι ομόχρωμες τους προσπάθησαν και σε αυτό το σετ. Στο τρίτο σετ οι γηπεδούχες προσπάθησαν για το καλύτερο, αλλά η εμπειρία και η κλάση του Απόλλωνα ήταν καταλυτική για τι τελικό 12-25 και τη νίκη 0-3 σετ.

ΕΘΝΙΚΟΣ Λ. (Ε.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ): Λουκά, Οικονομίδου, Γαβριήλ, Σολωμή, Τιλεϊ, Χριστοδούλου – Λίμπερο: Δαϋίδ. – Αλλαγές: Καλοθέου, Ττέκκη.
ΑΠΟΛΛΩΝ (ΣΤ. ΦΡΑΓΚΕΣΚΟΥ): Ανγκούλο, Μανίταρου, Ι. Λεωνίδου, Ντουντνίκοβα, Ιορδάνους, – Λίμπερο: Ε. Λεωνίδου. – Αλλαγές: Ζακχαίου.

Δεν χάνει στην έδρα της

ΣΑΛΑ «ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ»:
ROBO MARKETS ΑΕΛ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δ. 3-0 – 25-17, 25-21, 25-20

Αήττητη παραμένει στην έδρα της η Robo Markets ΑΕΛ η οποία με τη νέα της επωνυμία κέρδισε και την Αναγέννηση Δερύνειας στη σάλα «Νίκος Σολωμονίδης» με 3-0 σετ και καραδοκεί. Η Αναγέννηση ενισχυμένη με την Ουκρανή Μιροσλάβα Γκρίμπαν έδειξε ότι αποκτά ποιότητα και μπορεί να κάνει ζημιές στη συνέχεια. H Robo Markets ΑΕΛ ήταν καλύτερη στο πρώτο σετ και πήρε το προβάδισμα απέναντι στην ενισχυμένη με την Ουκρανή Μιροσλάβα Γκρίμπαν Αναγέννηση Δ. Το σετ κρίθηκε με οκτώ πόντους διαφορά 25-17 για τις «γαλαζοκίτρινες».

Οι «πράσινες» του Λούη Λουϊζου πάλεψαν στα ίσα στο δεύτερο σετ το οποίο είχε πολύ σασπένς αλλά οι «γαλαζοκίτρινες» του Σπύρου Πρωτοψάλτη εκμεταλλευόμενες και τον παράγοντα έδρα κέρδισαν με 25-21 και πήραν γερό προβάδισμα με το 2-0 σετ. Στο τρίτο σετ οι δυο ομάδες συνέχισαν να προσφέρουν ωραίο θέαμα με την Robo Markets ΑΕΛ να επιβάλλεται με 25-20 κερδίζοντας τον αγώνα με 3-0 σετ.

ROBO MARKETS ΑΕΛ (ΣΠ. ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ): Σπύρου, Βόρονα, Κωνσταντινίδου, Κχαταρασβίλι, Μπρουκ, Παύλου. – Αλλαγές: Aριστείδου, Π. Ντόντσουκ, Σιάγα, Σακκίδου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δ. (Λ. ΛΟΙΖΟΥ): Δημητρίου, Μπράουν, Νάμνι, Ευσταθίου, Παπαγιάννη, Γκρίμπαν. – Αλλαγές: Αντωνίου.

Ανώτερη σε όλα η «Κυρία»

ΤΕΧΝ. ΣΧΟΛΗ ΑΥΓΟΡΟΥ:
ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ 0-3 –  13-25, 16-25, 22-25

Η Ανόρθωση συνέχισε την ανοδική της πορεία κερδίζοντας το ΘΟΙ Αυγόρου στην Τεχνική Σχολή της κοινότητας με 0-3 σετ. Οι «κυανόλευκες» δυσκολεύτηκαν στο τρίτο σετ αλλά δεν είχαν συνέπειες. Το ΘΟΙ είχε προβλήματα απέναντι σε ανώτερη ομάδα όπως ήταν η Ανόρθωση την Τρίτη το βράδυ. Στο πρώτο σετ η Ανόρθωση δεν αντιμετώπισε δυσκολίες κερδίζοντας εύκολα τις φιλότιμες παίκτριες του ΘΟΙ με 13-25 και προηγήθηκε με 0-1 σετ.

Η «Μεγάλη Κυρία» παρά την προσπάθεια των Αυγορίτισσων πήρε τους πόντους που ήθελε με συνέπεια να κερδίσει με 16-25 «γράφοντας» το 0-2 σετ. Kαλό παιχνίδι παίχθηκε και στο τρίτο σετ αφού το ΘΟΙ προσπάθησε να ξαναμπεί στον αγώνα. Ωστόσο, η Ανόρθωση εκεί που χρειαζόταν είχε τις λύσεις και πήρε το σετ με 22-25 και τον αγώνα με 0-3.

ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ (Λ. ΝΟΒΑΚΟΦ): Χαραλάμπους, Όθωνος, Κωνσταντίνου, Παπαδοπούλου, Μιχαήλ, Χατζηκωνσταντίνου – Λίμπερο: Κούτα.- Αλλαγές: Τζιανουδάκη, Κάρυου, Νικόλα.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Α. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Xριστοπούλου, Κορντούν,Μπρατούνχινα, Σταυρινίδου. Πατσέκο, Καετάνο – Λίμπερο: Δαϋίδ.- Αλλαγές: Kακουρή, Χριστοδούλου, Κυριάκου.

Στη βαθμολογία μετά από τη συμπλήρωση της 4ης αγωνιστικής προηγείται η Τεχνοοικία ΑΕΚ με 12 βαθμούς και ακολουθούν Απόλλων, Ανόρθωση και ΑΕΛ με 09, ΘΟΙ Αυγόρου, Αναγέννηση Δ., Ολυμπιάδα Ν. με 03 και ο Εθνικός Λ. χωρίς βαθμολογική συγκομιδή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε προχωρημένη σήψη η σορός του άντρα που βρέθηκε σε πάρκο στη Λευκωσία – Σε εξέλιξη οι έρευνες - Εν αναμονή της νεκροτομής

Μονή Αββακούμ: «Δεν τους ανήκει τίποτα από το μοναστήρι... όπως ήρθαν θα φύγουν» - Υποψίες για ακίνητα και στην Ελλάδα

Ένας στους δέκα νέους ούτε δουλεύουν, ούτε σπουδάζουν – Πόσες γυναίκες και πόσοι άνδρες

Πότε ένας εργοδότης μπορεί να απολύσει εργοδοτούμενο χωρίς να δώσει προειδοποίηση

Συνεχίζεται σήμερα η υπόθεση παύσης του Γεν. Ελεγκτή ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου

Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στον Στρόβολο – Εκτεταμένες οι ζημιές



Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται να είναι κρίσιμες για την πορεία του κυπριακού. Μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει συνάντηση με τον Ερσίν Τατάρ σήμερα στις 17.00 στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top