ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ικανοποίηση του Λέβι για Ράγιος και Σιβού!

Ικανοποίηση του Λέβι για Ράγιος και Σιβού!

Η Ανόρθωση Αμμοχώστου προετοιμάζεται εντατικά για την αναμέτρηση με τον Ερμή Αραδίππου στο ΓΣΖ, με τον Ρόνι Λέβι να «τρίβει» τα χέρια του από ικανοποίηση, διότι επέστρεψαν σημαντικά «εργαλεία».

Στη διάθεση του Ισραηλίτη τεχνικού τέθηκε ο Ρούμπεν Ράγιος. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός συμμετείχε στο πρόγραμμα της προπόνησης την Τρίτη (14/11), δείχνοντας ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Βέβαια, «άσχημα» είναι τα νέα για Καρλίτος και Σισέ που δεν προπονήθηκαν και παραμένουν αμφίβολοι, παλεύοντας έως την τελευταία στιγμή.

Επιστρέφει την Τετάρτη (15/11) ο Οικονομίδης, ενώ σταδιακά και οι Αρτυματάς, Πυλέας, Ματθαίου που έπαιξαν με την Εθνική Ελπίδων. Ο «άρχοντας» του πάγκου της «κυρίας» μπορεί να νιώθει χαρούμενος, διότι ο Σιβού αγωνίστηκε ένα ημίχρονο κόντρα στην Εθνική Αργεντινής που δεν είχε τον Μέσι στη σύνθεση της. Η καλή «εικόνα» του Νιγηριανού γεμίζει ενέργεια τον Λέβι, που έχει στο μυαλό του, η ομάδα να «χτίζεται» γύρω από εκείνον, μιας και βρίσκεται σε διαρκή άνοδο.

Θυμίζουμε ότι το ματς με τους «φτεροπόδαρους» είναι την Κυριακή (19/11), και «κλείνει» την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top