ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παραμερίζοντας τα «αστέρια» για το «αιώνιο» ντέρμπι

Παραμερίζοντας τα «αστέρια» για το «αιώνιο» ντέρμπι

Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του και το μεγάλο ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης στις 21/11, όμως αυτό που πρώτα προέχει είναι οι ποδοσφαιριστές των «γαλαζοκιτρίνων» να κοιτάξουν με προσοχή του «αιώνιο» ντέρμπι με την Ομόνοια.

Ο Γιώργος Δώνης θα κατεβάσουν την ομάδα τους στο ΓΣΠ με αυξημένες επιλογές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, καθώς μια 20άδα ποδοσφαιριστών είναι έτοιμη να βοηθήσει τον ΑΠΟΕΛ για την κατάκτηση του πολυπόθητου «διπλού» (τυπικά γηπεδούχος η Ομόνοια).

Από την στιγμή που ο Ελλαδίτης τεχνικός θα κατέβει στο γήπεδο με γεμάτο το «οπλοστάσιο» του, το πλάνο που θα ακολουθήσει αλλά και οι ποδοσφαιριστές που θα το αποτελούν αυτό μέχρι την δεδομένη στιγμή αποτελεί μεγάλος γρίφος, με τον κόουτς των «γαλαζοκιτρίνων» να κρατάει αρκετά καλά τα χαρτιά του για τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του το «τριφύλλι».

Την φετινή περίοδο ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει σε ντέρμπι, και συνεπώς το κίνητρο των τριών βαθμών στο ματς με την Ομόνοια είναι ιδιαίτερα μεγάλο. Στον Αρχάγγελο άλλωστε γνωρίζουν ότι μια ενδεχόμενη νίκη στο ντέρμπι με τους «πράσινους» θα δώσει άλλο αέρα ψυχολογίας στους ποδοσφαιριστές του Δώνη, ενόψει και της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί.

Ο ΑΠΟΕΛ πάντως δεν θα παίξει μόνος αύριο κόντρα στην Ομόνοια. Από χθες (15/11) έγινε γνωστό ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» θα έχουν στο πλευρό τους πέραν των 2000 οπάδων οι οποίοι θα λειτουργήσουν σαν μοχλός πίεσης και ώθησης στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Γιώργου Δώνη, για να τους σπρώξουν να φτάσουν στο πολυπόθητο τρίποντο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανείπωτη τραγωδία: Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο - «Έσβησε» στην άσφαλτο ο 60χρονος Λάμπρος

• «Φωτιά» οι τιμές των ενοικίων: Οι λόγοι που κρατήθηκαν στα ύψη – Ποιο το κόστος σε κάθε επαρχία ανάλογα με τα υπνοδωμάτια

• Τι γίνεται τελικά με την ιατροφαρμακευτική κάνναβη; Από το 2019 το ζήτημα παραγωγής στην Κύπρο

• Επιμένει ο Ζ. Κουλίας: «Θα διορίσω εγώ τον Γενικό Ελεγκτή»

• Ταυτοποιήθηκε η σορός της γυναίκας που είχε εντοπιστεί νεκρή σε παραλία στη Λεμεσό

• Σε γάμο στην Κέρκυρα ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου - Δείτε φωτογραφίες



«Μπλόκο» Αννίτας σε Κουλία: Παραμένει Προεδρεύουσα της Δημοκρατίας - «Επιβάλλεται να διασφαλίσουμε την ομαλότητα»

«Μπλόκο» Αννίτας σε Κουλία: Παραμένει Προεδρεύουσα της Δημοκρατίας - «Επιβάλλεται να διασφαλίσουμε την ομαλότητα»

Το προγραμματισμένο ταξίδι της στη Μάλτα ανέβαλε η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top