ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μια διαφορετική διακοπή με διαφορετικά οφέλη

Μια διαφορετική διακοπή με διαφορετικά οφέλη

Πολλές ομάδες περίμεναν τη διακοπή του πρωταθλήματος για να μπορέσουν να πάρουν ανάσες, να δουν κάποιους τραυματίες τους να επανέρχονται ή και για να έχουν χρόνο να δουλέψουν και να βελτιωθούν.

Στην ΑΕΚ η διακοπή του πρωταθλήματος είχε λίγο από τα πιο πάνω, αλλά το μεγάλο κέρδος της δεν ήταν κανένα από τα πιο πάνω. Το μεγάλο κέρδος της ήταν το κλίμα που δημιουργήθηκε στον κόσμο μετά τη συνέντευξη του Ιμανόλ Ιδιάκεθ, στην οποία κατάφερε μέσα απ’ αυτή να κερδίσει τον κόσμο και να απομακρύνει μεγάλο μέρος της μουρμούρας που υπάρχει προς το πρόσωπο του.

Ταυτόχρονα, είχαμε και τις τοποθετήσεις του προέδρου Άντρου Καραπατάκη σε τηλεοπτική εκπομπή. Ο πρόεδρος είπε πολλά και ενδιαφέροντα. Εξέφρασε πίκρα για τη μη ικανοποιητική παρουσία του κόσμου στο γήπεδο και αυτό είναι κάτι που δεν το κάνει για πρώτη φορά. Επίσης, έδειξε ότι πιστεύει πολύ στην κατάκτηση ενός τίτλου. Πιστεύει στην ομάδα, πιστεύει στην τεχνική ηγεσία και πιστεύει ότι ίσως είναι ο καιρός να πανηγυρίσει αυτή η ομάδα μία μεγάλη επιτυχία.

Για να λέμε και τα πράγματα ως έχουν, η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια δικαιούται μία μεγάλη διάκριση. Δικαιούται ένα τίτλο. Αν κρίνουμε το ποδόσφαιρο που έπαιξε την τελευταία τριετία, το γεγονός ότι τερμάτισε στη δεύτερη θέση και ότι έφθασε στο τσακ για να σηκώσει κούπα, τότε ίσως είναι ο καιρός να γευτεί αυτή την επιτυχία.

Βλέπουν Εθνικό…
Τη δεδομένη στιγμή το μυαλό όλων είναι στον αγώνα του Σαββάτου με τον Εθνικό Άχνας. Ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα της Λάρνακας είναι το φαβορί και καλείται να το αποδείξει και στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ιδιάκεθ δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και αυτό του δίνει τη δυνατότητα να παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει.

Με τρεις ή τέσσερις;
Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος η ΑΕΚ αγωνιζόταν με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Στην πορεία το γύρισε σε τετράδα στην άμυνα ο Ιδιάκεθ και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα ξεκίνησε και πάλι με τρεις. Βέβαια, στο ντέρμπι άλλαξε στο δεύτερο μέρος το σύστημα, επανέφερε την τετράδα και η ΑΕΚ λειτούργησε καλύτερα. Με αυτά τα δεδομένα πιθανόν να δούμε ένα 4-1-4-1 από την αρχή του αγώνα.

Τομάς και Τρουγιόλς
Είναι δυο ποδοσφαιριστές οι οποίοι προέρχονται από αποχή ελέω τραυματισμών. Δεν αποκλείεται ο Ιδιάκεθ να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ένα εκ των δυο. Το θετικό για την ΑΕΚ είναι ότι η απουσία του Τομάς δεν φάνηκε, μιας και υπάρχει το βάθος να καλύψει βασικά γρανάζια η ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top