Εύκολα η Μπαρτσελόνα (video – Αποτελέσματα/Βαθμολογία)

Εύκολα η Μπαρτσελόνα (video – Αποτελέσματα/Βαθμολογία)

Στη μέχρι σήμερα τρίτη καλύτερη άμυνα της La Liga (πριν το ματς η Λεγανές είδε δεχτεί μόλις 8 τέρματα), η Μπαρτσελόνα δεν είχε κανένα πρόβλημα να βάλει 3 γκολ και με το 3-0 να διευρύνει το αήττητο που έχει στους 19 αγώνες.

Ο Λουίς Σουάρες «ξεμπούκωσε» και μετά από αρκετό καιρό πέτυχε 2 γκολ, απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος σε ακόμη ένα ματς ήταν στην ενδεκάδα των γηπεδούχων σε όλο το 90λεπτο (παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα στο 72΄ για κράτημα αντιπάλου). Μεγάλη νίκη πέτυχε η Χετάφε, η οποία επικράτησε εύκολα με 4-1 της Αλαβές, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της La Liga, με ηγέτη τον Αμπελ Ροντρίγκες, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Χιρόνα-Σοσιεδάδ 1-1
(64′ Στουάνι – 7′ Χοσέ)

Χετάφε-Αλαβές 4-1
(6′ Μπεργκάρα, 9′ πεν. Μολίνα, 53′, 64′ Ροντρίγκες, 81′ Σάντος)

Λεγανές-Μπαρτσελόνα 0-3
(28΄, 60΄ Σουάρες, 90΄ Παουλίνιο)

Σεβίλη-Θέλτα 18/11
Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης 18/11
Μάλαγα-Λα Κορούνια 19/11
Εσπανιόλ-Βαλένθια 19/11
Λας Πάλμας-Λεβάντε 19/11
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Βιγιαρεάλ 19/11
Εϊμπάρ-Μπέτις 20/11

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 11 αγώνες)
Μπαρτσελόνα 34 -12αγ.
Βαλένθια 27
Ρεάλ Μαδρίτης 23
Ατλέτικο Μαδρίτης 23
Βιγιαρεάλ 20
Σεβίλη 19
Σοσιεδάδ 18 -12αγ.
Μπέτις 17
Λεγανές 17 -12αγ.
Χιρόνα 16 -12αγ.
Χετάφε 16 -12αγ.
Θέλτα 14
Εσπανιόλ 13
Λεβάντε 12
Αθλέτικ Μπιλμπάο 11
Λα Κορούνια 11
Εϊμπάρ 8
Αλαβές 6 -12αγ.
Λας Πάλμας 6
Μάλαγα 4

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE