Πλησίασε το ρεκόρ του θρυλικού Λάγιος Ντέταρι ο Φορτούνης!

Πλησίασε το ρεκόρ του θρυλικού Λάγιος Ντέταρι ο Φορτούνης!

Ο Κώστας Φορτούνης αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στην αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό, χάνοντας την ευκαιρία για να «σπάσει» το ρεκόρ του Λάγιος Ντέταρι!

Ο Έλληνας μέσος στο 54ο λεπτό του αγώνα με τους Βοιωτούς έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα μετά από την παράβαση του Τριποτσέρη πάνω στον Κούτρη, ωστόσο η εκτέλεση του ήταν άστοχη και έφυγε άουτ από το αριστερό δοκάρι του Επασί.

Η αποτυχημένη του προσπάθεια σήμανε το πρώτο άστοχο πέναλτι σε αγώνα πρωταθλήματος για τον άσο από τα Τρίκαλα, που είχε προηγουμένως 11 σερί εύστοχες εκτελέσεις.

Μάλιστα, έχασε την ευκαιρία να «πιάσει» ή να ξεπεράσει τα 14 συνεχόμενα πετυχημένα πέναλτι του Λάγιος Ντέταρι.

Τελευταία φορά που είχε χάσει πέναλτι ο Φορτούνης, ήταν στις 4 Νοεμβρίου 2015, σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ εντός έδρας με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Η Ολομέλεια της Βουλής, σε έκτακτη συνεδρία της την Τρίτη, έκανε μερικώς αποδεκτή, την αναπομπή των νομοθεσιών για τις πολλαπλές συντάξεις από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ύστερα από κάποιες τροποποιήσεις επί των κειμένων.