ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν είναι ελέφαντας… είναι ο Βάλε!

Δεν είναι ελέφαντας… είναι ο Βάλε!

Πολυτιμότερος παίχτης του Απόλλωνα χθες με την Αλκή, δεν ήταν ούτε ο Μάγκλιτσα που σκόραρε δυο φορές, ούτε ο Σκέμπρι που έβαλε το δεύτερο καθοριστικό τέρμα.

Αν γινόταν ψηφοφορία (όπως στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας) εμείς θα ψηφίζαμε τον Μπρούνο Βάλε.

Χάρις στον Πορτογάλο τερματοφύλακα το σκορ έμεινε στο 1-1, αφού είπε “στοπ” στους αντίπαλους επιθετικούς (Μπιλάλ και Φαμπρίτσιο) σε δυο κλασικές ευκαιρίες της Αλκής. Είχε και σύμμαχο το δοκάρι, σε μια άλλη φάση στην εκπνοή του ημιχρόνου. 

Μετά την κριτική που δέχθηκε από μερίδα οπαδών της ομάδας για μερικά γκολ που δέχεται, είναι αναγκασμένος να αποδεικνύει στο γήπεδο μέσα, ότι, δεν είναι ελέφαντας!

Έδωσε χθές νέα «απάντηση», προς όσους συνηθίζουν, στα 5,5 χρόνια που υπερασπίζεται την εστία της ομάδας, να τον περιμένουν στην γωνία… 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top