ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να επιστρέψει και πάλι στη… συγκατοίκηση κορυφής (γράφημα ενδεκάδας)

Να επιστρέψει και πάλι στη… συγκατοίκηση κορυφής (γράφημα ενδεκάδας)

Διπλό κορυφής και… συγκατοίκησης ψάχνει και ζητάει η Ανόρθωση η ώρα 18:00 απέναντι στον Ερμή Αραδίππου για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας.

Μετά τη χθεσινή νίκη της ΑΕΚ, η ομάδα της Αμμοχώστου δεν έχει άλλη επιλογή πέρα από το διπλό στο σημερινό της παιχνίδι απέναντι στον Ερμή Αραδίππου για να επιστρέψει εκ νέου στο πρώτο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα, αν και θα είναι ισόβαθμη με την ομάδα της Λάρνακας.

Με τρίποντο η ομάδα της Αμμοχώστου στο σημερινό παιχνίδι θα είναι το τέταρτο φετινό σε εκτός έδρας παιχνίδι.

Αν και υπάρχουν απουσίες για τον Ρόνι Λέβι, εντούτοις, το σχήμα που θα παρατάξει ευελπιστεί ότι θα φέρει την αποστολή του εις πέρας.

Εκτός αποστολής είναι οι Καλό, Σισέ και Μπανταλόφσκι, με τον τεχνικό ηγέτη της Ανόρθωσης να πιθανολογείται ότι θα παρατάξει τους Αρούς κάτω από τα δοκάρια, Σίλντενφελντ και Ντουγκλάο στο κέντρο της άμυνας, Σιβού και Πράνιτς στα αμυντικά άκρα, Βικτόρ και Οικονομίδης ως ανασταλτικά χαφ, με Ράγιος πιο μπροστά, Παλάνκα και Αμπντουλάγιεφ στις πτέρυγες και Καμαρά στην κορυφή της επίθεσης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top