«Όλοι μαζί χάνουμε ή κερδίζουμε»

«Όλοι μαζί χάνουμε ή κερδίζουμε»

Ο Άλεξ Κωνσταντίνου, παρά το γεγονός ότι σκόραρε και ισοφάρισε για τον Ερμή στο ματς με τον Ερμή, εν τούτοις το γκολ του δεν ήταν αρκετό για να χαρίσει βαθμούς στους «φτεροπόδαρους».

Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής του Ερμή μετά το τέλος του παιχνιδιού μίλησε στην κάμερα της Cytavision για το γκολ που πέτυχε, αλλά και για το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε όλα όσα είπε:

«Πιστεύω μπορούσαμε την ισοπαλία αν είμαστε συγκεντρωμένοι στο 1-1. Φάγαμε γκολ από στατική φάση, ενώ ξέραμε πόσο δυνατοί είναι σε αυτό. Έπρεπε να πάρουμε την ισοπαλία αλλά πρέπει να δούμε μπροστά. Είναι πολύ κρίσιμο το παιχνίδι με τον Άρη. Το γκολ δεν το έβαλα εγώ, η ομάδα το έβαλα. Όλοι μαζί χάνουμε ή κερδίζουμε». 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE