ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Είμαστε πρώτοι με τους παίκτες που έχουμε»

«Είμαστε πρώτοι με τους παίκτες που έχουμε»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας μίλησε το πρωί της Δευτέρα στον Super Sport fm (104.0) για τη νίκη επί του Ερμή, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει και για την μεταγραφολόγια η οποία είναι σε πλήρη έξαρση το τελευταίο διάστημα.

Δείτε όλα όσα είπε ο Σάββας Πηλακούτας:

«Ήταν μια δύσκολη αλλά πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα. Ελέγχαμε το παιχνίδι και δικαίως σκοράραμε και θα μπορούσαμε και δεύτερο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη δεχθήκαμε ένα γκολ από δικό μας λάθος. Βλέποντας και την αντίδραση του κόσμου και της ομάδας πιστεύαμε ότι ήταν θέμα χρόνου να ανακτήσουμε ξανά το προβάδισμα. Ο Καμαρά πέτυχε το πέμπτο του γκολ και ο Πράνιτς έδωσε την 6η ασιστ στο πρωτάθλημα» είπε αρχικά.

Για τους φίλους της Ανόρθωσης ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Θα κατακλύσουν κάθε γωνία του «Αντώνης Παπαδόπουλος» και θα σταθούν δίπλα στους ποδοσφαιριστές. Ενισχύουν την προσπάθεια και την ενισχύουν ακόμα περισσότερο».

Για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού: «Πρέπει να περιμένουμε την προπόνηση. Υπάρχει αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν»

Για την μεταγραφολογία που είναι σε πλήρη έξαρση: «Υπάρχει ακόμα χρόνος για το άνοιγμα της μεταγραφικής περιόδου. Αυτή την στιγμή είμαστε πρώτοι με τους ποδοσφαιριστές που έχουμε, ο προπονητής τους εμπιστεύεται πλήρως και αν αλλάξει κάτι στην πορεία και μπορούμε να το συζητήσουμε πολύ ευχαρίστως να το κάνουμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ταξίδια: Αυτά μπορεί να προκύψουν με πτήσεις και αποσκευές – Η αποζημίωση ανά χιλιόμετρα και τα δικαιώματα του καταναλωτή

Μπάνιο στη θάλασσα: Πώς θα επιλέξουμε το κατάλληλο αντηλιακό - Συμβουλές για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία

Νοθευμένα ποτά, ουσίες και μύθοι - Η νυχτερινή ζωή της Λευκωσίας μέσα από τα μάτια του ΟΠΕ

Πυρκαγιά στον Άγιο Συλά: Επιχειρούν για πλήρη κατάσβεση - Ξεκίνησαν ρίψεις νερού τα εναέρια μέσα

«Ξάφριζαν» αυτοκίνητα στην Αγία Νάπα - Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα

Μικρούτσικος: Τα έχωσε άγρια στην Κύπρια παίκτρια του Tv Queen για ρατσιστική συμπεριφορά



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την κινεζική κρατική εταιρεία (CPP) όσον αφορά το θέμα του τερματικού στο Βασιλικό, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, για να προσθέσει ότι «συνεχίζεται η προσπάθεια».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top