ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα σύσκεψη στο Υπουργείο Μεταφορών για τις δημόσιες μεταφορές

Νέα σύσκεψη στο Υπουργείο Μεταφορών για τις δημόσιες μεταφορές

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων(ΥΜΕΕ) καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επιτευχθούν συμφωνίες με τις εταιρείες ΕΜΕΛ Λεμεσού και ΖΗΝΩΝ Λάρνακας για συνέχιση της παροχής των υπηρεσιών δημόσιων μεταφορών με βάση πάντα το δημόσιο συμφέρον.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου, σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε νέα σύσκεψη στο Υπουργείο, υπό την προεδρία της Υπουργού, όπου αξιολογήθηκε η κατάσταση όπως διαμορφώθηκε σε σχέση με τις εν λόγω εταιρείες.

Αναφορικά με την εταιρεία ΖΗΝΩΝ, η ανακοίνωση αναφέρει ότι το ΥΜΕΕ έχει πληροφορηθεί από την ίδια την εταιρεία ότι δεν θα προβεί σε αναστολή των εργασιών της όπως αναφέρθηκε σε διάφορα δημοσιεύματα και ότι προτίθεται να συνεχίσει τη διαβούλευση με το ΥΜΕΕ. 

Όσον αφορά την Εταιρεία ΕΜΕΛ, το ΥΜΕΕ ενημερώθηκε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο θα συνέλθει αύριο πρωί για λήψη σχετικής απόφασης σε σχέση με την προγραμματιζόμενη απεργία των εργαζομένων και θα ενημερώσει σχετικά το ΥΜΕΕ για τις θέσεις του αμέσως μετά τη λήξη της συνεδρίας, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top