ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κλητεύει νέους μάρτυρες ο Καλλής μετά την κατάθεση Ρίκκου Ερωτοκρίτου

Κλητεύει νέους μάρτυρες ο Καλλής μετά την κατάθεση Ρίκκου Ερωτοκρίτου

Ξεκίνησε να συγγράφει την έκθεση του ο Ποινικός Ανακριτής Παναγιώτης Καλλής – Εντός της επόμενης εβδομάδας θα παραδοθεί στο Γενικό Εισαγγελέα.

Νέους μάρτυρες αναμένεται να κλητεύσει σήμερα ο Ποινικός Ανακριτής Παναγιώτης Καλλής για την κατ' ισχυρισμόν δωροδοκία του βοηθού Γενικού Εισαγγελέα Ρίκκου Ερωτοκρίτου από το δικηγορικό γραφείο Ανδρέα Νεοκλέους

Η ανάγκη για κλήτευση νέων μαρτύρων προέκυψε μετά την πολύωρη κατάθεση του βοηθού Γενικού Εισαγγελέα χθες στον Ποινικό Ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη ο Παναγιώτης Καλλής έχει αρχίσει να συγγράφει την έκθεσή του την οποία αναμένεται να παραδώσει στο Γενικό Εισαγγελέα εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top