ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΚΙΤΝΖΙ: Ενοχλημένος από αντιδράσεις για βοήθεια Κυπριακής Δημοκρατίας προς το ψευδοκράτος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΚΙΤΝΖΙ: Ενοχλημένος από αντιδράσεις για βοήθεια Κυπριακής Δημοκρατίας προς το ψευδοκράτος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε δημόσιά τοποθέτηση σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης προέβη ο Μουσταφά Ακιντζί, φανερά ενοχλημένος.

Η τοποθέτηση αφορούσε τις αντιδράσεις που υπήρξαν στο ψευδορκάτος, όταν ο κατοχικός ηγέτης ζήτησε από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη βοήθεια για την πανδημία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Αναστασιάδης ανταποκρίθηκε θετικά σε αίτημα του κ. Ακκιντζί για προσφορά φαρμάκων και προστατευτικού υλικού η αποστολή των οποίων θα γίνει από τις ελεύθερες περιοχές εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Ο Μουσταφά Ακιντζί είπε ‘πραγματικά δεν ξέρω τι να πω για κάποια σχόλια μετά την δήλωση μου, ότι θα μας σταλούν 2000 κομμάτια από ένα φάρμακο που παράγεται στη ‘Νότια Κύπρο’. Δεν είναι δυνατόν να πιστέψεις ότι κάποιοι άνθρωποι μπορούν να έχουν τόσο μίσος και απογοήτευση στην καρδιά τους ακόμα και σε μια τέτοια εποχή.

Πρόσθεσε δε ότι ‘παρόλο που αφήνω τις αθέμιτες επιθέσεις εναντίον μου, είναι μεγάλη αδικία και μεγάλη ντροπή για τους γιατρούς και την υγεία μας. Επειδή είναι αυτοί που καθορίζουν και απαιτούν αυτή την ανάγκη· δηλαδή τα τουρκικά μέλη των δύο δικοινοτικών υγειονομικών επιτροπών. Ο Συμπροπρόεδρος της επιτροπής είναι επίσης γιατρός και υπάλληλος του ‘υπουργείου Υγείας’. Οπότε δεν ζητάω χλωροκίνη με το δικό μου μυαλό μου’.

Ακολούθως, παραδέχθηκε ότι ‘είναι γνωστό ότι ορισμένοι τομείς υγείας παρέχονται σε ορισμένους τομείς της ‘Νότιας Κύπρου’. Πρόσθεσε επίσης ότι Τ/κ ασθενείς πλέον δεν επωφελούνται των υπηρεσιών υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας, λόγω του κλεισίματος των οδοφραγμάτων.

Τέλος, κλέινει με το να τονίζει ότι ο κορωνοϊός είναι ο κοινός εχθρός που απειλεί όλη την ανθρωπότητα. Όλη η ανθρωπότητα πρέπει να αγωνιστεί ενάντια σε αυτό και δεν έχουν θέση οι διαχωρισμοί σε Τούρκους και Έλληνες ή Μουσουλμάνους και Χριστιανούς, καταλήγει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top