ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης σας επιβραβεύει με δωροεπιταγές και εκπτωτικά κουπόνια

Η ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης σας επιβραβεύει με δωροεπιταγές και εκπτωτικά κουπόνια

Κάθε εβδομάδα, κατά την περίοδο Ιουνίου-Ιουλίου, κάνοντας αγορές από την ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης αξίας €40 και άνω σε μια απόδειξη, χρησιμοποιώντας την κάρτα βαθμών Social Family, παίρνετε μια δωροεπιταγή ή ένα εκπτωτικό κουπόνι για εξαργύρωση αποκλειστικά σε επιλεγμένα καταστήματα της υπεραγοράς ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης.

Οι δωροεπιταγές και τα εκπτωτικά κουπόνια μπορούν να εξαργυρωθούν στα καταστήματα Marks & Spencer Kids store, Beauty Line, Famous Sports, Scholl και Holland & Barrett. Με αφορμή την επαναλειτουργία των καταστημάτων και σε συνεργασία με τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, οι κάτοχοι της Social Family card απολαμβάνουν ειδικά προνόμια.


Κάθε εβδομάδα σας περιμένει μια νέα δωροεπιταγή ή ένα νέο εκπτωτικό κουπόνι για εξαργύρωση σε διαφορετικό κατάστημα, αποκλειστικά εντός της υπεραγοράς ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης.


Από τις 9 μέχρι τις 15 Ιουνίου, επωφεληθείτε με 1 δωροεπιταγή των €10 για το κατάστημα Marks & Spencer Kids Έγκωμης για εξαργύρωση αποκλειστικά μέχρι 17 Ιουνίου. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για το κάθε κουπόνι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top