ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης -  Δείτε φωτογραφίες

«Καμπανάκι» έχει σημάνει ο Νέος Σύνδεσμος Περιπτεριούχων ( ΝΕ.ΣΥ.ΠΕ) για μερίδα περιπτέρων που πωλούν προϊόντα κάνναβης, καθιστώντας τα δυστυχώς προσβάσιμα σε όλους, ακόμα και σε ανηλίκους.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Περιπτεριούχων  ανέφερε ότι μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης και έθεσε, ευλόγως, το ερώτημα αν είναι νόμιμή η πώληση τους.

«Αυτή την στιγμή πωλείται κάνναβη σε κάποια περίπτερα. Σε κάποια σακουλάκια γράφει πάνω ότι είναι σουβενίρ ενώ σε άλλα ότι είναι φαγώσιμα. Έχω πάει στην ΥΚΑΝ, στην Αστυνομία αλλά και στις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες και είπα "κύριοι πέστε μας αν επιτρέπεται, να το πωλούν όλοι να μην έχει αθέμιτο ανταγωνισμό, αν όμως απαγορεύεται, πάρτε μέτρα"», είπε συγκεκριμένα.

Δείτε φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Η ΚΔ δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα διαχείρισης του θέματος των μεταναστών»

ΠτΔ: «Η ΚΔ δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα διαχείρισης του θέματος των μεταναστών»

Η Κυπριακή Δημοκρατία δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα διαχείρισης του θέματος των μεταναστών, είπε το βράδυ της Παρασκευής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του προσερχόμενος στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία για την παρουσίαση της Ολυμπιακής Ομάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top